Заробіток в Інтернеті: міф чи реальність?

Ось такий він Армікрон

Яка ж все-таки проблема з тими роботами. Багато людей закінчує навчання та і є що зовсім не вчилися, а роботу знайти важко. А без роботи нікуди, треба ж жити і створювати рано чи пізно сім’ю.

Куди не підеш шукати роботу в багатьох випадках вас можуть обманути, тому треба бути пильним. Одним із таких людей, що відчайдушно бореться із шахрайством, а особливо в Інтернеті, є людина із ніком ARMIKRON.

Колись наш сайт розмістив кілька його статей, де він розповідав про те як знайти роботу, як зробити так щоб вас не обманули і тому подібне та раптом він зник. Листів в нашу редакцію більше не приходило, користувачі і я особисто подумали навіть, чи він бува не виїхав закордон у пошуках кращої долі, та ні.

Він є, і ще більше, титанічним зусиллями вдалося взяти у нього ексклюзивне інтерв’ю у якому він покаже своє істинне лице і дасть кілька порад, як заробляти гроші.

Довідка: ARMIRON – це нік, насправді цю людину звати Дмитро, йому 26 років, проживає у місті Львові, на нашому сайті його більше знають під кличкою – директор фірми “Антишахрай”.

Доброго дня! Дмитро, скажіть будь-ласка Нашим дописувачам і читачам звідки походить Ваш нік?

– Доброго дня користувачі сайту Vorobus.com. Мік нік я взяв із фільму, який я колись дивився під назвою «Армикрон в незаконной власти». Один з героїв стрічки нагадав мені моє его і я в знак цієї людини, яка згодом зуміла пробитися в люди взяв його нік на фарт.

Скажіть будь-ласка чи працювали ще на якихось роботах окрім інету?

– Так звичайно, свого часу працював в службі технічної підтримки у інтернет-провайдера, згодом керівником відділу продаж у одному Інтернет-магазині. Я знаю ви зараз спитаєтеся чому я не працюю більше там, а все тому, що або проблеми були з начальниками або діла розходилися із словами.

Як виник варіант із роботою в інтернеті?

– Відразу ж після того як я залишився без роботи всі сайти про роботу, Служба зайнятості, газети знали, що я шукаю роботу. Та на жаль, те, що пропонували, не відповідало дійсності або просто платили мізер. Був навіть випадок, що я потрапив у пастку шахраям .

У попередніх Ваших статях, які Ви нам присилали, Ви розказували про шахрайства. Як часто Вас обманювали?

– Так, дійсно, у інтернеті треба бути пильним, все перевіряти, а обманювали тільки раз.

Чим Ви зараз займамаєтеся?

– Зараз я працюю і не де-небудь, а в Інтернеті. Одного чудового дня подзвонила мені дівчина на ім’я Мирося, вона мене запросила на презентацію однієї фірми, я вирішив спробувати. Там нам розказували про SWB, що вони пропонують і всі нюанси роботи. Нам відразу ж сказали, щоб почати роботу потрібно вкласти стартовий капітал у розмірі 600 гривень. Це мене відразу ж насторожило знаючи мій попередній досвід.

Також читайте:   Конкурс аватарок у ВКонтакті?

Та я не розстроївся, навівши справки по фірмі я вирішив ризикнути, але перестрахувався взявши розписку у тієї ж Миросі (доволі симпатична) і не просто розписку, а паспортні дані звірені з оригіналом.

Як потім пояснили гроші взяли для того, щоб отримати АРМ (автоматизоване робоче місце). За два дні я його отримав, а гроші які я вклав – відбив за місяць.

В чому суть роботи?

– Ви реєструєтеся на сайті: swblife.com. Щодо роботи, то вона полягає у заповненні анкет. Вони є великі і малі. Велика – 1500 питань, маленька – 30.

В середньому час на їх заповнення від 5 до 20 годин велика, від 5 до 15 хвилин маленька.

Їх треба заповняти тільки в робочі дні. Скільки їх закриєте стільки і заробите. Якщо закриєте 1500 питань получите в районі від 50 до 65 гривень, 30 питань від гривні до гривні п’ятдесять.

В даний час я маю ще 3 робочих місця.

Оплата здійснюється через термінали, затримка у грошах якщо і є, то максимум 5- 7 днів.

Якщо хочете дізнатися детально або щось незрозуміло пишіть мені на e-mail: swb_ukraine@ukr.net

Як Ви відноситися до того, що на сайті Вас називають директор фірми “Антишахрай”?

– Позитивно. Раз так назвали люди, так воно і буде. А взагалі я ненавиджу, коли обманюють.

То все ж таки скажіть людям свою думку де краще шукати роботу- в Інтернеті чи в реальності?

– На мою думку, в Інтернеті. Чому? Скажу плюси.
Більш серйозні компанії залишають вакансії про роботу саме тут, максимальний прибуток, який ви можете заробити від 1500 до 10000 гривень, можливість роботи за своїм графіком і є варіант перевірити обрану вами фірму.

Звичайно є мінуси такі як шахраї, не відкриття трудової книжки та це не показник.

Насамкінець Діма чи Armikron? не знаю як Вас вже називати скажіть пару слів про себе

– Мої хобі: хореографія, Інтернет, психологія, ПК
Сімейний стан: неодружений, дівчини немає.
Життєвий девіз: «Інколи, щоб вижити, треба бути готовим померти».

Дякуємо Вам, ARMIKRON, за інтерв’ю, бажаємо Вам успіхів у подальших Ваших планах.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 27 може ще щось напишете?

  1. ARMIKRON 10.06.2010 пише:

    День добрий всім !!!
    Наш журналіст Воробус , виклав досить правдиву історію , адже на данний момент саме так я зробляю на життя! Від себе додам що у компаніїї SWB багато різниз проектів , а заробляння грошей на анкетах це лише 1 із способів заробітку .. а їх там достатньо , просто для інших способів заробітку треба трошка більше інвестиціїї. Я же почав з мізеру ….
    Данна стаття написана лише для ознайомлення , адже багато хто невірить , що в неті можна заробити гроші ( співпрацця з файловимим обміниками і створення сайтів незараховуем)..
    Містер Воробус написав :
    “- Як Ви відноситися до того, що на сайті Вас називають директор фірми “Антишахрай”?

    – Позитивно. Раз так назвали люди, так воно і буде. А взагалі я ненавиджу, коли обманюють. ”
    чесно кажучи , кожен має право на власну думку, тому як то кажуть без коментарів .Просто мене трошка бісить коли різні мудаки тупо розводять на гроші, а особливо коли пропонують щось міфічне і користуються становищем і грають на емоціях людей. Якщо ви пам’ятаєте , колись Воробус виклав 1 з моїх статтей про шахрайство в інтернеті, це досить продумане грамотне кідалово , після публікаціїї статті на цьому сайті і ще деяких сайтах , Я отрима багато подяк за те що росписав що до чого, адже приблизно би ще 200 чоловік могли купитись …
    В багатьох могла промайнути думка , а ти не разводіш? а вдруг ти такий самий шахрай ….
    Знаєте можете думати що хочете, вас переконувати в протилежному небуду , але люди які зі мною почали працювати, мали здивований вираз обличчя, коли Я їм позвонив і кажу .. малята місяць закрили , заявка подана , скидуйте інфу куда переводити грощі .
    В когось могло виникнути питання, а скіки заробляють ці люди ? точної відповіді Я вам не скажу , адже вас це не стосуеться , єдине що додам на хліб вистачае а як постараються то і на ковбаску =)))
    На сайті який вказав Воробус , регестрація платна, але якщо в когось Є ще сумніви , то можу запропонувати от що : У мене лишилось 2 вільних АРМ , можем домовитись і попробуете .. від вас не треба буде жодних коштів , лише Прізвище Імя і моб телефон … а остальні деталі роскажу при листуванні, а якщо ви зі Львова , то за пивком , мона і в реалі =) .
    ну от і все малята .. до зустрічі в ефірі ..
    P.S Подяка містеру Воробусу за написання статейки і донесення інфи до людей, а далі хай люди самі роблять висновки і думають що хочуть , хочуть вірять хочуть не ….
    P.P.S – І так для інформаціїї .. як все буде то 1 з людей що зі мною працює може роспочне працювати на себе .. але це буде відомо після як ми поговорим в реалі ( просто людина з іншого міста)

  2. Людмилка 10.06.2010 пише:

    Дуже гарна стаття, справді життя змусило нас перейти на більш обдуманні кроки, та на те є свої міркування.
    Подивіться за здалегідь нас примусив час стати такими, а впливає на це наша країна, наше життя, наші можливості або розпач від того що можливості нияк не співпадають з нашими бажаннями.
    Тому хочу побажати вам Дмитро наснаги у праці і любові й розуміння ближніх та що саме найцінніше кохання від коханої дівчини. Нехай вам щастить!

  3. ARMIKRON 10.06.2010 пише:

    Дякую … навзаєм . бум працювать=)

  4. Gena Bukin 10.06.2010 пише:

    Армікрон шарить!!!!!! Навіть відкрив своє обличчя, цікаво що скажуть інші користувачі. 🙂

  5. ARMIKRON 10.06.2010 пише:

    Gena Bukin
    дякую Букін ……. але чого мені ховатись .. адже якщо в гугл ввести ARMIKRON там засвітиться і про фільм звідки був взятий нік + сайти де я встиг побувати =))

  6. Архіваріус 10.06.2010 пише:

    Раді бачити на сторінках блогу вже трохи призабутого Армікрона. Радий за нього і що він віднайшов собі достойне заняття, та ще й з другими досвідом поділився. 😀

  7. ARMIKRON 10.06.2010 пише:

    Архіваріус – дзянкуе ..

  8. ТОФІТОЧКА 10.06.2010 пише:

    Gena Bukin
    Навіть відкрив своє обличчя, цікаво що скажуть інші користувачі. —– ІНШІ КОРИСТУВАЧІ КАЖУТЬ – дуже приємне обличчя!)))))))
    ARMIKRON
    Удачі тобі у всьому!!! )

  9. Юрко 10.06.2010 пише:

    Кльова джинса ))) .. скільки вам за цю рекламу проплатили ?

  10. Jorgen 10.06.2010 пише:

    Юрко пише: Кльова джинса ))) .. скільки вам за цю рекламу проплатили ?

    Думаю, що це комерційна таємниця. Але проплатили мабуть дуже багато. Воробус вже напевне десь в автосалоні новенький BMW X6 розглядає 😉

  11. kom@r 10.06.2010 пише:

    Jorgen пише: Юрко пише: Кльова джинса ))) .. скільки вам за цю рекламу проплатили ?
    Думаю, що це комерційна таємниця. Але проплатили мабуть дуже багато. Воробус вже напевне десь в автосалоні новенький BMW X6 розглядає

    І замість відпочинку в селі на грядці обрав навколосвітню подорож))))))

  12. ARMIKRON 10.06.2010 пише:

    аха ха ха ха ……….. ще раз переконавсі .. краще жувати ніж говорити ……..

  13. ARMIKRON 10.06.2010 пише:

    ТОФІТОЧКА
    дякую манюння

  14. ARMIKRON 10.06.2010 пише:

    да і ще … АРМ вільних вже нема .. Я вже зібрав необхідну кілкість людей ….
    а стосовно того що Воробус катеться X6 канешно катаеться ……….. але на ПК +)))
    в кругосвітню подорож? . хм.м.м.м вот падлец і мені нічо несказав

  15. kom@r 10.06.2010 пише:

    ARMIKRON пише: аха ха ха ха ……….. ще раз переконавсі .. краще жувати ніж говорити ……..

    Якщо без жартів, то скептицизм в такій справі як заробіток в інтернеті присутній, бо звичайно “заробляють”, як описав в своїх статтях ARMIKRON, тільки ті хто придумав цей заробіток наживаючись на інших. Дмитру ж бажаю успіху на його професійному шляху, похвально, що він відкрито і щиро розповів про свої професійні досягнення.

  16. Stakeholder 10.06.2010 пише:

    Нe пoтрiбнo вiдрaзу упeрeджeнo стaвитись дo зaрoбiтку в Iнтeрнeтi, цe i спрaвдi мoжливo, тaк, бaгaтo шaxрaїв, aлe їx жeртвaми стaють здeбiльшoгo любитeлi лeгкиx грoшeй, стeрeoтип iз мiфoм прo зaрoбiтoк в iнтeрнeтi тaкoж пaнує чeрeз тe щo люди думaють щo цe щoсь лeгкe i xaлявнe, мoвляв сидиш сoбi цикaєш i тoбi грoшi кaпaють ну чим нe рoзвoд?. Якрaз цeй мiф i є рoзвoд, щoб нaлaдити зaрoбiтoк в нeтi тeж пoтрiбнo пoпoтiти, i всe зрaзу нe приxoдить, пoчинaєш з мaлoгo i пoступoвo пoмaлу, якщo всe рoбиш прaвильнo прибутoк зрoстaє. Iснує бaгaтo сaйтiв якi рoзпoвiдaють прo спoсoби зaрoбiтку в нeтi, вiд сeбe ж xoчeться скaзaти щo якщo ви xoчeтe цим зaйнятись, тo шукaйтe всeтaки спoсiб дe пoтрiбнo рoбити щoсь рeaльнe a нe прoстo спaмити, нe бeрiть тaкoж учaсть в лoxoтрoнниx пiрaмiдax i нe рoзвoдьтe людeй зaпрoшуючи їx у тaкi “прoeкти”, прaцюйтe, нaбeрiться тeрпiння i вiддaчa oбoв’язкoвo будe.

  17. bankiduki 10.06.2010 пише:

    Заробляйте добрі люди
    На всьому і усюди,
    Реалізовуйте проекти –
    Міні-бізнес експеременти

    Головне це світле діло –
    З розумом робити
    Пам’ятати про правила
    Голову не губити.

    Пам’ятайте любі-люди
    Істину простеньку :
    Бізнес треба починати
    Тихо й помаленько

    Бика обходьте – задду,
    Корову з переду із покритою головою,
    А любу податкову –
    Обходьте стороною 🙂

    (с)

    Здоров’я Армікрону багато бажаю, а також Воробусу-товаришу і дописувачам блогу,хай всього в житі Вам вистачає .

  18. ARMIKRON 10.06.2010 пише:

    bankiduki – хах супер браво маладца
    Stakeholder – цілком згоден .. особисто Я нешкудую про те що вкладав в гроші в данний проект , тим більше Я вже все повернув з невеликим плюсом ….. але те що тре напрягтись і попріти тут ти правий

  19. Student 13.06.2010 пише:

    Всім привіт.
    Давненько мене тут не було, бачу почалися статті і дискусії на серйозні теми.
    Справді, в інтернеті можна заробити… і навіть граючи в ігри! Один мій знайомий грає в on-line WOW (World of Warcraft), спочатку грав на безкоштовному сервері, йому дуже сподобалось, потім оплатив цю ж гру на офіційному сервері (набагато приємніше, цікавіше і майже без глюків). Згодом почав заробляти гроші у грі (золоті) і за це віртуальне золото проплачував собі гру вже не вкладаючи ні копійки реальних грошей, а тепер продає це золото багатіям, котрі не мають бажання його заробляти у грі (без якого не обійтись: купити речі, зброю і ще всякі приколи). Може трохи дивно звучить, але на цьому заробляє більше ніж пів своєї зарплати.
    В наш час важлива кожна копійка і якщо вистачає розуму і є можливість, то потрібно заробляти всюди. Але на мою думку це не вихід… Таким чином сім’ю не прогодуєш, це добре коли ти сам, немає дівчини і для себе хорошого хватає з головою. А якщо глибше задуматись: треба якесь житло окремо від батьків, зробити там ремонт, потім для початку якісь мінімальні меблі… (це у випадку коли батьки не мають реальної можливості допомогти з цим всім і самому приходиться сушити голову…). А ці копійки що ми середньо статистична молодь заробляє – просто смішно і заробіток в інтернеті – не вийняток, не сперечаюся, є моменти коли і в інтернеті реально заробити на будинок і хорошу машину, але це не так райдужно як здаєтся, можна втратити все що до того мав (не буду писати які способи, бо і так бачу щось мене понесло… навряд чи хтось дочитає до кінця))). Так от, можна в депресію впасти серйозно задумуючись як жити далі.
    Десь давно натрапив на одну цікаву фразу, з якою погоджуюсь на всі 100%: “Щоб заробити на життя треба працювати, а щоб розбагатіти треба придумати щось інше”.

  20. Stakeholder 13.06.2010 пише:

    Ну в нeтi тeж є рiзнi спoсoби), з ризикoм i бeз, звичaйнo сaмe бiльшe i швидшe мoжнa зaрoбити тoргуючи нa oнлaйн бiржi Forex, нaпeвнo кoжeн з вaс нaтикaвся нeтi нa бaннeри, якi рeклaмують тaку мeтoдику зaрoбiтку, aлe тут вжe пoтрiбнo кумeкaти в тoму, сeрeдньoстaтистичнoму юзeру цe нe пo силaм я думaю, xiбaщo xoчaб пiсля кiлькox мiсяцiв впeртoгo вивчeня систeми i рiзниx мeтoдик. Бiльш бeзпeчний спoсiб цe рeклaмa, ну aлe для цьoгo пoтрiбнo мaти рoзкручeний рeсурс, oдин з сaмиx нaдiйниx сeрвiсiв у цiй сфeрi є Google Adsense, який викoристoвує тaкoж aвтoр цьoгo блoгa). Ну i нaкiнeць нa Зaxoдi стaлa oсoбливo пoпулярнoю тoргiвля нa e-Bay, дeякi люди тaм кидaють рoбoту щoб мaти змoгу присвячувaти цiй спрaвi бiльшe чaсу ну i сaмo сoбoю бiльшe зaрoбляти). Taк щo зaрoбiтoк в мeрeжi цe aбсoлютнo рeaльнo, aлe xaляви нiдe нeмa, пoтрiбнo прaцювaти.

  21. Архіваріус 13.06.2010 пише:

    Студент знайшов доволі цікавий вислів, і хочу сказати ,що він правильний. Тільки активних порух вашої думки допоможе вам заробити гроші на безбідне життя Моя бабця любили казати – “Чогось бідний? – Бо дурний. Чогось дурний? – Бо бідний. 😀

  22. закоханий 06.08.2010 пише:

    Армiкрон рулить!!!!!! 😀

  23. Ігор 11.11.2010 пише:

    Заробіток в інтернеті не міф, всеж таки реальність 🙂

  24. Юрко 10.01.2011 пише:

    звичайно що реальність…сам недавно в цьому переконався
    зареєструвався на простому сайті і гроші капають)
    [тут була спам ссилка з вірусом]

  25. Roman 29.01.2011 пише:

    Відмінний проект для заробітку і реклами.

    – Cайт працює з 2004 року
    – На сайті зареєстровано більше 190 тисяч користувачів
    – Сайт порядно платить, вже абсолютно більше мільйона виплат, на суму більше 500 000 $.

    Сайт платить за:

    – читання пошти ;
    – серфінг (перегляд сайтів рекламодавців)
    – автосерфінг (автоматичний перегляд сайтів рекламодавців)
    – виконання заданий (клік по банеру, реєстрація на сайті і тп. Від 0.01 $ )
    – залучення інших учасників (Ви будете отримувати 10% від заробітку залучених Вами учасників)
    – залучення рекламодавців (Ви будете отримувати 5% від вартості рекламних розсилок рекламодавець)

    Допоможу з заробітком на проекті, хоча всього досяг і навчився сам! Пишіть по внутрішній пошті на проекті!

    Реєстрація – [тут була спам ссилка]

  26. Andrik 01.03.2011 пише:

    Хочу запропонувати досить легкий та стабільний заробіток в інтернеті.Все дуже просто ось посилання [тут була ссилка на сайт з вірусом] переходите поньому та реєструєтесь..Після реєстрації автоматично получаєте 35 руб.Далі все просто сайт пропунує вам досить легку роботу ви виконуєте її та получаєте гроші.Я вже працюю 1 рік заробляю гарні гроші та всі раджу! Спробуйте не пожалієте !!!!!

  27. Jorgen 01.03.2011 пише:

    Andrik пише: Хочу запропонувати досить легкий та стабільний заробіток в інтернеті.

    Задовбали спамери зі своїми спам ссилками.
    Хочу підсумувати все вищесказане і закрити тут коментування: заробіток в Інтернеті – реальність, але як і в будь-якій іншій сфері, вимагає важкої щоденної праці, для того, щоб отримати відчутний результат. Тому звернення типу “реєструйся, відправ СМС за 50 грн. і отримаєш потім золоті гори” – однозначно лохотрон.

2 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Робота агентом Приватбанку
  2. Про заробіток в Інтернеті