Ліга Європи. Карпати 1:0 Зестафоні - Блог про Львів

Ліга Європи. Карпати 1:0 Зестафоні

Карпати - Зестафоні

І знову перемога! Цього разу львівські Карпати виступили у домашньому поєдинку із футбольним клубом Зестафоні з однойменного міста в Грузії.

Тренер зелено-білих Олег Кононов вивів на гру чи не найсильніший склад команди, так як суперник попався нам непростий, а перемога дуже потрібна. Поряд з цим відчувалась втомленість львівських футболістів, яким доводиться грати більше та частіше інших українських клубів, як наслідок – невисокий темп гри. Хоча в даній ситуації головне – результат.

І ось вже на 6 хвилині гри після передачі Артема Федецького у штрафний майданчик Ігор Худоб’як легко спрямовує круглого у ворота суперника – 1:0.

Після забитого голу грузинська команда намагалась перейняти ініціативу, проте до кінця першого тайму майже нічого цікавого не показала. Хіба що на 31 хвилині трохи полоскотали нерви, коли грузин Джаба Двалі протоштовхнув м’яча поміж ніг захисника, переграв Тлумака, але умудрився випустити шкіряного за лінію поля. Нічим особливим не відзначилася і гра господарів – до кінця тайму ще було два безуспішних удари в напрямку воріт суперника, причому також у виконанні Худоб’яка.

Також читайте:   Футбол. Донецький Шахтар здобуває Кубок України (відео)

Карпати - Зестафоні

Вже з початку другого тайму стало зрозуміло, що тренер Карпат поставив за мету втримати перемогу, а не збільшувати рахунок. Довший час на полі не відбувалося нічого цікавого, допоки на 60 хвилині Зестафоні ледь не вдалося зрівняти рахунок. Грузинський футболіст Гелашвілі вийшов на побачення з Тлумаком, вже заніс ногу для удару, але в останній момент йому перешкодив Тубіч. Поступово карпатівці вирівняли ситуацію, а до кінця поєдинку ще мали шанс забити, але голкіпер гостей відбив удар Батісти, а під добивання Худоб’яка самовіддано кинувся грузинський захисник Заал Еліава.

Отже, перемога вдома з мінімальним рахунком – не таке вже й визначне досягнення, враховуючи що за тиждень зелено-білі гратимуть в гостях у грузинів, які перед рідними вболівальниками будуть рвати й метати, щоб вирвати собі перемогу. Але й Карпати не проста команда, яка не раз доказувала своє вміння блискуче грати і на виїзді. Будемо сподіватися, що покаже його і в наступній грі із Зестафоні.

Вперед, Карпати!!!

P.S. У публікації використано фото із сайту ФК Карпати.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 30.07.2010 пише:

    Пів години простояв біля 12-го сектору, а закоханого не зустрів. А взагалі гра була нецікавою. Карпати нагадували гру дитячого садка. Хоча і забили гола. Думаю в Грузії їм буде непереливки. 😀

  2. закоханий 30.07.2010 пише:

    Я був в 19.00 був бiля 12 сектору!!!! I тебе не було!!

  3. данило 30.07.2010 пише:

    мене не пустили пішов тільки тато а мене заставили читати :pissedoff:

  4. Narcus 30.07.2010 пише:

    Скукатіща та какая :yawn: !!! Я думаю люди які купляли квитки були дуже задоволені :pissedoff: :no: !!! Так ми домік не построїм!!! На мій погляд грузини заслуговували принаймні на нічию!!! Початок чемпіонату-жахлива гра Карпат але будемо чекати кращого!!! Карпати вперед!!!

  5. russo turisto 31.07.2010 пише:

    данило пише: мене не пустили пішов тільки тато а мене заставили читати

    Ничего страшного, когда подрастеш и станеш папиком, тогда уже не придется книжку читать, а пока читай и ума набирайся. :laugh:

  6. данило 01.08.2010 пише:

    russo turisto пише: Ничего страшного, когда подрастеш и станеш папиком, тогда уже не придется книжку читать, а пока читай и ума набирайся

    ну може ?:-)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*