Як ми відвідали Razana

Будь здоровий, Назаре

Сьогодні вашому автору вдалося зробити незвичний для мене візит, якого я раніще не робив.

Не подумайте, що я в черговий раз їздив десь на гору Парашку, у Болгарію чи ще кудись.

Я був ближче. Цього разу я побував у одному із районів Львова, а саме на Левандівці.

Що я там робив?

Воробус разом із колегою Йоргеном їздили відвідати вже всім відомого юнака і за сумісництвом нашого користувача людину із ніком Razan.

Поїздка на Левандівку маршрутним таксі чогось особливого не принесла. Напевно все-таки мені треба їздити самому, бо саме тоді зі мною трапляються приколи.

Але, я в черговий раз відволікся від теми.

Razan чи Назар, саме таке його справжнє ім’я зустрів нас з посмішкою. Ще б пак, спілкування на сторінках блогу, в соціальних мережах – це зовсім інше чим реальне спілкування.

Його не може замінити ніщо.

Хоча, у сьогоднішньому випадку, я Назара представляв саме таким як і у віртуальному житті.

Хороша, добра, життєрадісна людина, жаль тільки що юнак не може ходити, але він і всі люди вірять, що в хлопця все вийде і згодом він ще з нами ганятиме м’яча. Поруч із пивною було поле, от я ще сказав, що незабаром він там бігатиме.

Також читайте:   Електрик: особливості професії

Наша зустріч розпочалася із знайомства, а згодом ми за бажанням Назара пішли випити по бокальчику пивка. На вулиці тепло, то чому б не посидіти на свіжому повітрі?

Першим ділом, що Назарко спитав мене так це те, чого я приїхав один, а не з якоюсь дівчиною. 🙂 Каже, чого я ще не жонатий. 🙂

Звісно, що я троха завстидався, але відповів, що все попереду. 🙂

Потім ми зачепили тему футболу. Виявляється юнак профі у цьому ділі. При можливості відвідує матчі львівських Карпат і обов’язково порадив мені переглянути поєдинки Динамо – Шахтар і фінал Ліги чемпіонів між Манчестером і Барселоною.

Щодо теми свого освідчення , то він на неї не хотів особливо говорити та і я не наполягав.

Сиділи ми говорили і в якийсь момент побачили, що час так швидко злетів, а людину я вже так знаю якби сто років спілкувалися.

Скоро Назар їде в Італію на лікування і будемо сподіватися, що все у нього буде добре і свою злу недугу він прожене чи залишить десь далеко.

Як колись казав Назар, цитую: «Планую мати хорошу жінку і багато діток».

Бажаємо Назару якнайшвидшого одужання і простого людського щастя.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 11 може ще щось напишете?

  1. Гопнік 25.05.2011 пише:

    Назар тримайся все буде добре,головне надійся і не падай духом

  2. Razan 25.05.2011 пише:

    Хі, дякую Воробус!)) Я теж з тобою найшов спільнку мову дуже швидко з Ігорком, а ось що до Юри то трішки відчував себе не у своїй “тарілці” так як я соромязливий спочатку) та і звертався до Юри на “ви” Юра трішки соромязливіший також був, а ось Ігооорко, встиг хот-дог підточити ще й на дівок заглядав, але було пару імен які вам також знайомі, шановні користувачі блогу! Але не буду говорити які саме. Що до Аліси, так, справді, я не дуже бажав про це говорити, як є так є…я ні про що не жалію, і сподіваюсь що Аліса не жаліє про те що я мав місце у її житті!
    Але якщо б моїх гостей дуже цікавила ця тема, я б хрещеного відпровадив кудись ще за бакальчиком пива і тоді відкрився б моїм друзям більше =)
    Сподіваюсь, що поки я ще поїду, ця історія отримає продовження, запрошую усіх бажаючих до себе в гості, не соромтесь!) Кудись на природу підемо, або ще кудись))
    Спасибі Ігору та Юрі за приїзд, приємно було поспілкуватись, сподіваюсь, що я вас нічим не образив і ви не розчарувались в ще такому юному, та одночас романтичному, життєрадісному, віруючому в чесніть в цьому світі юнаку!
    😉

  3. Razan 25.05.2011 пише:

    А фотка – галіма,Ігорко то всєгда огурчік, а ось я… треба було дубль два!)))

  4. Vorobus 25.05.2011 пише:

    Назаре, завжди раді. Все пройшло на вищому рівні, так як має бути. Жаль правда, що Динамо програло. 🙂
    Я ще забув сказати про хресного який піклується про Назара, дякуємо що також з нами посиділи і розказали цікаву істоірю про полковника. 🙂 Дійсно правда.
    А Назара обовязково ще на футбол заведіть. 🙂

  5. Архіваріус 26.05.2011 пише:

    Молодець Воробус! Так, ти поступив дуже добре, що відвідав Назара. Йому також потрібні нові друзі та спілкування з ними. Разом з тобою ми ще відкрили одну сторінку життя Назара. А Назар нехай сподівається на краще. Віра перемагає все в житті.

  6. Stakeholder 26.05.2011 пише:

    івент звичайно цікавий, але стаття якась ніяка), набагато більше інфо про цю зустріч вже написали її учасники в коментах, ніж написано у статті))

  7. Jorgen 26.05.2011 пише:

    Stakeholder пише: івент звичайно цікавий, але стаття якась ніяка), набагато більше інфо про цю зустріч вже написали її учасники в коментах, ніж написано у статті))

    Так, цікавий івент. Приємно було зустрітися з Разаном в реалі, поговорити, попити пивка. Треба буде ще якось випробувати Разана, як він до міцніших напоїв ставиться )))

  8. Razan 26.05.2011 пише:

    Навзаєм, Юра! Також було приємно зустрітись, поспілкуватись, попити пива. На рахунок міцніших напоїв, знаючи історії про деяких користувачів блогу, я думаю мені важко буде з ними змагатись 😀

  9. данило 26.05.2011 пише:

    назар тримайся все буде ок ніколи не здавайся 🙂 усміхайся

  10. Razan 26.05.2011 пише:

    данило,
    Дякую, не здамся! занадто життя хороша річ, і ще стільки є чого я не попробував! 🙂

  11. Razan 27.05.2011 пише:

    До речі Ігорко, а чому ти не згадав мою пропозицію про покер? 🙂 Цікаво що люди думають)

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Як я записував пісню (аудіо)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*