Голосування за найкращу панораму Львова - Блог про Львів

Голосування за найкращу панораму Львова

панорама Львова

На численні прохання читачів блогу Воробуса, ми вирішили замінити в шапці блогу панораму на якусь іншу. Також ми звернулися із проханням до всіх надсилати панорами Львова на нашу поштову скриньку. Дуже сильно її листами з фотками не засипало, але пару штук таки прийшло, за що велика подяка громадянам ПВСу та Олегові Вертольоту.

Отже, дивіться панорами, вибирайте та голосуйте за ту, яка найбільше сподобалася.

Панорама №1. Площа Міцкевича
Площа Міцкевича

Панорама №2. Дахи Львова
Дахи Львова

Панорама №3. Проспект Свободи
Проспект Свободи

Панорама №4. Левандівка
Левандівка

Панорама №5. Верхній Шувар
Верхній Шувар

Панорама №6. Сихівський масив
Сихівський масив

Також читайте:   Коли завершаться ремонти доріг у Львові

Панорама №7. Вечірній Львів
Вечірній Львів

Також є можливість організувати ротацію панорам – тобто при кожному завантаженні сторінки блогу у шапці буде інша панорама.

Оберіть Ваш варіант:

Панорама №2. Дахи Львова (24%)
Панорама №3. Проспект Свободи (23%)
зробіть ротацію, щоб кожного разу показувалась інша панорама (20%)
Панорама №6. Сихівський масив (9%)
Панорама №1. Площа Міцкевича (8%)
Панорама №7. Вечірній Львів (6%)
не потрібно нічого міняти, залиште все як є (4%)
Панорама №5. Верхній Шувар (3%)
Панорама №4. Левандівка (2%)

Загальна кількість голосів: 90

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

коментарів - 18 може ще щось напишете?

  1. bachkur 29.10.2011 пише:

    мені 1 і 2 голосував за 2

  2. Пан П 29.10.2011 пише:

    Ви що, який Сихівський масив, яка Левандівка. Тілько центр Львова, центр то візитна картка нашого міста, те що робить його унікальним, чудовим, магічним.

  3. Roman 29.10.2011 пише:

    Сихівський масив, Верхній шувар,Левандівка 😆

  4. Stakeholder 30.10.2011 пише:

    а я думаю що досить вже мусолити той центер, так він гарний, ну але це ж не блог естетів, тому він повинен відображати Львів зі всіх ракурсів, єдине що на ті панорами здалось би накладати трохи ефектів чи фільтрів щоб вони не були такими сірими і буденними. Доречі, ідея ротації непогана, але я все ж таки за зміну панорами раз на місяць, щоб картинки не повторювались, освіжали блог і відображали місто в даний період часу, та і постійно страшно зайняті автори блогу будуть мати достатньо часу щоб підготувати нову картинку). Також я б не обмежувався лише панорамами як такими, це могли б бути різнопланові фотографії.

  5. adekvat 30.10.2011 пише:

    Жодна вищенаведена фотографія не є панорамою, а є полоскою, вирізаною з широкоформатної фотки. Ось приклад панорамного фото, яким воно має бути: http://www.misto.ridne.net/images/upload/Panorama_Lviv_large.jpg
    Бо якщо ти поставиш одну з цих фоток, вона теж буде невдало повторюватись по горизонталі на моніторах більших за 19 дюймів. Так само хріново повторюється фотка, яка зараз стоїть в хедері.

  6. Jorgen 30.10.2011 пише:

    ти правий, глянув по статистиці, більше 40% відвідувачів сайту мають по горизонталі більшу роздільну здатність монітора, ніж ширина шапки. відтепер ширина шапки буде 1680.

  7. adekvat 30.10.2011 пише:

    Воробусе: ти шо, фото шоп сьогодні перший день включив. Шо то за знущання в хедері?
    Коли я казав підфотошопити фотку хедера я мав на увазі ретуш кожної лінії, кожної деталі, а не накладення жовтизни

  8. adekvat 30.10.2011 пише:

    Якщо не вмієш сам ретушувати, звернись до когось. Якщо нікого не знаєш, пошукай на фрілансі. Якщо шкода бабла підбери просто повторюваний фрагмент для хедеру і я думаю це буде найкращий з безкоштовних варіантів.

  9. Архіваріус 30.10.2011 пише:

    Jorgen, Так, але в цьому випадку потрібно носити капелюха, а не шапку. 😆

  10. PVS 31.10.2011 пише:

    adekvat пише: Жодна вищенаведена фотографія не є панорамою, а є полоскою, вирізаною з широкоформатної фотки.

    Цікаво як ти це визначав по зменшених копіях?????

    Для довідки: перша в мене на комп’ютері має розміри 7589х1784 , а сьома 6900х1941. Обидві склеєні з чотирьох фотографій.
    Решта не мої – не знаю параметрів.

    Твій приклад в півтора рази менший, та ще й зі слідами програмної підгонки яскравості. От їх на нормальному панорамному фото НЕ має бути – то точно 🙂

  11. YurOK 31.10.2011 пише:

    Пан П пише: Ви що, який Сихівський масив, яка Левандівка. Тілько центр Львова, центр то візитна картка нашого міста, те що робить його унікальним, чудовим, магічним.

    А чим Рясне гірше центру?

  12. Пан П 03.11.2011 пише:

    YurOK пише: Пан П пише: Ви що, який Сихівський масив, яка Левандівка. Тілько центр Львова, центр то візитна картка нашого міста, те що робить його унікальним, чудовим, магічним.
    А чим Рясне гірше центру?

    А чим Вінниця гірше Венеції? Чим Жмеринка гірше Парижу? Чим смт. Малі Козятинці гірше Лондону чи Праги, чи Риму? Відповідь здається настільки очевидна, що нема змісту відповідати.

  13. Пан П 03.11.2011 пише:

    Stakeholder пише: а я думаю що досить вже мусолити той центер, так він гарний, ну але це ж не блог естетів, тому він повинен відображати Львів зі всіх ракурсів, єдине що на ті панорами здалось би накладати трохи ефектів чи фільтрів щоб вони не були такими сірими і буденними. Доречі, ідея ротації непогана, але я все ж таки за зміну панорами раз на місяць, щоб картинки не повторювались, освіжали блог і відображали місто в даний період часу, та і постійно страшно зайняті автори блогу будуть мати достатньо часу щоб підготувати нову картинку). Також я б не обмежувався лише панорамами як такими, це могли б бути різнопланові фотографії.

    Я естет тому тільки за центр, до речі Воробусе, чому б тобі замість тих однотипних нових районів не зробиити більше панорам старої австрійської частини міста, наприклад району вулиці Личаківської, чи району Стрийського парку, Привокзальної (з церквою Ельжбети чи то собором святого Юра)

  14. adekvat 03.11.2011 пише:

    Або поставити акуратний повторюваний фрагмент. Хто за???

  15. Stakeholder 03.11.2011 пише:

    Пан П, в мене вже закрадається сумнів у доцільності всіх наших дискусій навколо цього двіжу з панорамами), дуже вже повільно це все просувається), напевно через брак ініціативи)

  16. Пан П 03.11.2011 пише:

    Stakeholder пише: Пан П, в мене вже закрадається сумнів у доцільності всіх наших дискусій навколо цього двіжу з панорамами), дуже вже повільно це все просувається), напевно через брак ініціативи)

    Кінцеве рішення за Воробусом.

  17. Stakeholder 03.11.2011 пише:

    а я його і мав на увазі)

  18. Jorgen 08.11.2011 пише:

    Змінили панораму в шапці на “Дахи Львова”, які набрали найбільше голосів читачів блогу.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*