До Львова привезли ікону із Зарваниці

Черга до церкви

Воробус бував у багатьох куточках нашої країни, але до Зарваниці доїхати так і не вдалося. Здається ніби не така велика відстань зі Львова, а це близько 160-ти кілометрів, але все ж.

Запланував собі обов’язково туди поїхати, але згодом й, у першу чергу через те, що це святе місце.

Тому, звістку про те, що до міста Лева привезуть чудотворну ікону саме із цього міста, сприйняв дуже позитивно. Все-таки, до церкви святих Віри, Надії, Любові та Софії (саме тут знаходиться ікона) їхати хвилин 20-25, а не три години.

Вчора після роботи сів в автобус й попрямував у район Топольної. Цікаво, що, по приїзді до церкви, побачив велику чергу. Виявляється не одна людина знає, що саме зараз у церкві неподалік лікарні швидкої медичної допомоги є чудотворна ікона.

Також читайте:   Дорога біля Сихівського кладовища як фільм жахів

Стаю у чергу, яка просувається дуже повільно. Чому так?

По-перше, у цей час відбувалася Свята Літургія, плюс люди довго моляться біля ікони.

Ікона

«Ікона Зарваницької Божої Матері є чудотворною, біля неї молилися два Святіших Отці – Папа Римський Іван Павло ІІ, коли перебував в Україні, а у жовтні 2018 року – Святіший Отець Папа Франциск у Ватикані особисто благословив золоті корони для цієї ікони та помолився перед цим образом», – розповів настоятель храму святих мучениць Віри, Надії і Любові отець Андрій Корчагін.

Перебуватиме вона у храмі до 2 червня, включно. Тому, якщо є бажання, обов’язково сходіть до церкви святих Віри, Надії, Любові та Софії.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*