Відеодзвінки ВКонтакті - Блог про Львів

Відеодзвінки ВКонтакті

Відтепер і ВКонтакті

Сьогодні на блозі Воробуса головною темою дня будуть соціальні мережі, а саме сайт ВКонтакті .

Сидить ваш автор такий собі вчора на роботі, чекає поки вже той робочий день завершиться, зайшов у соціальні мережі, увімкнув музику, вона собі грає і тут ні з того ні з сього хтось мені дзвонить через сайт ВКонтакті.

Ололо, чи це мені здалося чи що?

Звісно, що я здивувався, адже подібного ніколи не бачив у цій соціальній мережі, а виявляється відтепер можна здійснювати відеодзвінки через сайт, засновником якого є Павло Дуров.

Як здійснити відеодзвінок через ВКонтакті, чи сподобалася мені якісь відео та багато іншого читайте далі.

Розпочну мабуть із того, що нарешті прихильники цієї соціальної мережі дочекалися дзвінків і не просто, а відео. Працює ця функція правда не у всіх, адже зараза її активно тестують і з’явилася вона в альфа-версії.

Як подзвонити до коханки, друга, знайомого? Все просто, ви заходите на його сторінку і під аватаркою користувача є пункт меню – надіслати повідомлення. Одразу ж біля нього є такий квадратик чи то навіть прямокутник. Натискаєте його і таким чином дзвоните до даної людини. Дзвінок можна робити як аудіо, так і з камерою.

Також читайте:   Безпека В Контакті

Головне, щоб у вас були мікрофон і камера, а то бувають унікуми піднімають трубочку і потім жаліються, що вони не можуть нічого зробити.

Дуже важливо, коли перший раз дзвониш людині перевірити свої налаштування, чи працює у вас мікрофон і камера.

Що ж, подзвонив, досить непогана якість відео, але чи не запізно розробники сайту його ввели? Свого часу відео почали використовувати Однокласники, ще раніше скайп, тепер воно вже є де тільки не хочеш. Навіть бачив відео в колись популярній асьці.

Нічого особливого, всюди воно однакове. От де мені сподобалося відео, так це у соціальній мережі – Google +. Там можна і груповий чат зробити, і інтерфейс досить зручний, і відео з ютуба можна переглядати разом.

Нічого проти «кантахтів» не маю, але скільки разів казав, що хочеться людям нового. Ну який смисл вводити відео, якщо ними і так давно люди користуються і ще плюс соціальні мережі – швидше для переписок з дня до ночі, а не спілкування за допомогою відео.

Можливо у когось є інші думки, які я з радістю вислухаю. Подобаються вам дзвінки через ВКонтакті?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Lionelll 19.01.2012 пише:

    Идея вконтакта состоит в том чтобы все вместе вообрать в единое.

  2. Непотрыбна функція(

  3. russo turisto 20.01.2012 пише:

    Еще когда-то давно Маяковский как раз писал об этом…
    Один станок – станок.
    Много станков – мастерская.
    Одна …………………………
    Много станков – мастерская.
    Это он говорил об Харькове!
    И вообще об нашем сообществе.
    Великий был человек, с размахом.
    Жалко, что рано ушел…

  4. Влад 29.02.2012 пише:

    Трохи давно не заходив “В контакте”, оце вирішив глянути, що там нового, а вони вже хочуть мій номер мобільного, щоб надіслати смску з кодом входу на сторінку. Це давно така новація ? А якщо я не хочу надаівати їм свій номер телефону, що тоді ?

  5. Vorobus 29.02.2012 пише:

    Влад, то не зайдеш 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*