Інтерв’ю Воробуса - Блог про Львів

Інтерв’ю Воробуса

Воробус дає інтерв'ю

Нещодавно у вашого автора – Воробуса взяли чергове інтерв’ю. Це сталося так несподівано, що зараз вже собі думаю, що багато чого не сказав. В один прекрасний момент мені написали.

Запропонував мені це інтерв’ю – сайт з Івано-Франківська, назва його проста – «Про найкраще місто України».

Свого часу у мене вже не один раз брали подібні інтерв’ю електронні ЗМІ, але це відрізняється від минулих тим, що була конкретна тематика, а саме – місто Івано-Франківськ.

130 км від Львова, саме такий шлях треба подолати від Львова, щоб приїхати в Франик. Саме так називають це місто багато людей. Хоча, автор сайту мені сказав, що він навіть і не знав, що Івано-Франківськ називають саме так.

Спочатку, коли мені прислали питання для інтерв’ю так і подумав, як же я буду на них відповідати, якщо це стосується все Франика, а не Львова з ким Воробус на «ти».

Але, прочитавши запитання, все пішло як по маслу. Свого часу не один був у цьому місті, тому проблем не виникло. Єдине, що я не пам’ятав, так це те, як називаються окремі пам’ятки архітектури і просто відомі місця у цьому місті.

Також читайте:   Олег Селедець: «Галицька здоба додає колориту чемпіонату Городоччини»

Звісно, що на допомогу прийшов інтернет та інші люди, яких я спитався за це.

Скажу кілька слів про сусіднє місто. Івано-Франківськ – це не таке велике як Київ, Одеса, Донецьк чи навіть Львів, але тим не менше воно має свій колорит.

Воно досить спокійне, вулиці вузенькі, саме через це місто досить часто проїздиш, коли їдете в Карпати. Чи варто зупинятися? Звісно що так.

Досить гарно виглядає центр, є де погуляти. Сполучення з іншим містами досить хороше, є аеропорт, з якого можна і полетіти. 😀

От де варто погуляти, так це в центрі міста, де є фонтани, багато церков, гойдалка посеред вулиці, яйко тощо. Також є озеро і парк атракціонів. Ну, зараз взимку там не цікаво, а от влітку ще й як. 🙂

Свого часу редакція блогу робила фотозвіт з Івано-Франківська, а отже з фотогалерею ви можете ознайомитися тут.

Ось такі от справи. Дивіться, читайте і обов’язково хотілося би почути ваші враження від цього інтерв’ю.

Наговорив і, відповідно, написав я багато, а насамкінець таки пропоную ознайомитися із цим інтерв’ю, яке ви можете прочитати тут .

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Андрій 20.02.2012 пише:

    Гггг, жив свого часу тут – три роки. Дійсно гарне місто.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*