Гурт “Антитіла” у Львові - Блог про Львів

Гурт “Антитіла” у Львові

Антитіла

Із приходом чи то тепла, чи то просто збіг обставин до нашого міста повертаються різноманітні культурні події. Одна з них відбудеться вже зовсім незабаром, а саме 21 квітня.

Це буде субота, а у вихідний день є можливість сходити кудись відпочити.

Що це буде за така подія, де відбудеться виступ, квитки та багато іншого читайте далі.

Розпочнемо розповідь про культурну подію із того, що до нашого міста приїде співати відомий український гурт, який має назву «Антитіла».

Концерт відбудеться у досить таки вже популярному місці – концертному залі «Химера», що знаходиться на проспекті Шевченка, 8.

Нагадаю, нещодавно там свій концерт давав ще один популярний гурт України – Тартак.

Щодо виступу гурту «Антитіла», то він розпочнеться 21 квітня о 19 годині.

Програма концерту

За словами організаторів, гурт 21 квітня у Львові має представити свій другий студійний альбом, який має таку цікаву назву – «Вибирай».

Записаний він був ще у 2011 році і до нього увійшли загалом 14 пісень, серед яких хіти, що стали дуже популярними нещодавно, а це: «Рожеві діви», «Біла ворона», «Вибирай», а також свіжий російськомовний сінгл «Дивися в мене».

Також читайте:   Що заспівати Воробусу на весіллі?

Історія запису альбому наступна:

Альбом «Вибирай» створювався цілих два роки. Його відмінність від першої платівки колективу (БудуВуду 2008 рік) – тримовність текстів. На підтримку нового диска заплановано концертне турне по містах України та Росії, причому, до нього має намір приєднатися також і російська команда «TOTAL», щоб продовжити плідну співпрацю з «Антитіла». Колективи раніше записали дуетну композицію «Весна-любов».

Переходимо до квитків, а вони часто цікавлять людей, які хочуть потрапити на той чи інший концерт. Чи висока на них ціна, чи навпаки. Звісно, що не всі люди багаті і можуть викласти кругленьку суму за перепустки.

Так от, квитки на виступ гурту «Антитіла» у попередньому продажі коштують – 70 гривень.

Придбати їх можна у магазині «Наш формат», що заходиться у самісінькому центрі, а саме на вулиці: Братів Рогатинців, 24.

Насамкінець, пропоную переглянути відео, де ви побачите як співають герої сьогоднішньої статті – гурт «Антитіла». У мене цей гурт асоціюється із їхнім минулим хітом, тому даю слухати саме його:

Чекати залишилося не довго, 21 квітня, гурт «Антитіла» у Львові.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Jorgen 12.04.2012 пише:

    якісь вони гламурні :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*