Комп’ютерна гра чи прогулянка на свіжому повітрі?

От би політати

Як відомо, нещодавно ваш автор купив собі відеокарту. Нарешті можна повноцінно використовувати свій персональний комп’ютер і бавитися у різні ігри, які Воробус любить ще з часів царя Марсело. 😀

Коли все запрацювало на повну силу, я одразу ж написав пост із проханням допомогти у виборі хороших комп’ютерних ігор.

У коментарях одразу ж люди почали писати про свої улюблені ігри. Воробус звісно що прислухався до думки людей і у деякі з них вже навіть почав бавитися. Часу би було побільше, бо робота є робота.

Хоча, є деякі люди, що умудряються бавитися ігри і на робочому місці, але не будемо вже так сильно палити контору, хай бавляться. 🙂

У мене залишається час або зранку від 6 до 8 години, або ж пізно ввечері.

Про що ми будемо говорити сьогодні?

При пораді ігор, один юнак мені сказав слова, цитую: «Ігор, та навіщо тобі ці комп’ютерні ігри, йди краще погуляй, така хороша погода на вулиці».

Дійсно, він сказав толкові речі, але що ж робити. Це як тема, пам’ятаю писав – футбол чи дівчина. 😀

І на футбол треба йти і з дівчиною погуляти треба. Тоді пригадую було багацько коментарів по цьому питанню.

Також читайте:   Епідемія статусів

Спробую поміркувати на тему комп’ютерних ігор та прогулянок на свіжому повітрі.

Отже, чому комп’ютерні ігри?

Нікуди не треба йти, ніхто тебе не буде чіпати, нікого не треба видзвонювати, плюс отримаєш великий заряд адреналіну. Завалиш якогось іноземця, поїздиш на різних автівках. Єдине що не добре, так це зір псується і витрачаєш багато часу, бо треба проходити різні місії.

Чому варто йти гуляти?

Погода – хороша, комп’ютерні ігри можна побавитися і в дощову погоду. Якщо не бавився в ігри тривалий період часу, то можна і ще не побавитися. Надворі світить сонечко, краще піти погуляти вечорами з дівчатками або як нема їх, то попити пивця з друзяками.

Скільки того життя?

Цілий день сидите за тими комп’ютерами. Колись люди більше приділяли увагу один одному, а тепер як не робота на комп’ютері, то витрачання часу у соціальних мережах типу «кантакти», «однокласники» і так далі. А тут ще і комп’ютерні ігри. Можна ж колись розвіртуалитися?

Хоча, якщо робити підсумок статті, то у кожного своя думка по тій чи іншій темі. Радити можна одне, а вийде все по-іншому.

А яка ваша думка, шановні користувачі блогу, краще побавитися у комп’ютерну гру чи піти прогулятися???))))

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. NeoLanser 28.04.2012 пише:

    Однозначно гуляти варто. Особливо в таку погоду класну.

  2. Архіваріус 28.04.2012 пише:

    Воробусе, кінчай бавитися у комп’ютерні ігри. Займися чимось більш серйозним. 👿

  3. Даша 18.10.2021 пише:

    Комп’ютерні ігри – це не погано, якщо обмежувати себе в часі, грати стільки, скільки дозволяють норми гігієни роботи за комп’ютером, але зазвичай і дорослі, а особливо діти, про це забувають і не контролюють. На https://save24.me/ детально описують як тривале перебування за комп’ютером призводить до втрати зору, тому потрібно бути обережним та свідомим.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*