PMS в гостях у Воробуса

Ось такий він PMS

Продовжуємо традиційну нашу рубрику «Інтерв’ю». На цей раз у мене в гостях буде людина із ніком PMS.

Хто це такий, можливо це мульт відомого блогера PVSа? Про це та інше читайте далі.

– Доброго дня, PMS, розкажіть чим ви відрізняєтеся від людини із ніком PVS? )))))))

Доброго дня! Перш за все хочу сказати, що ніколи не думав, що інтерв’ю зі мною може зацікавити відомий блог пана Воробуса. Чим відрізняюся від PVSа, ну в нас є багато спільного, а ще більше відмінного. З дрібниць, то інший нік (а букви P i S не дарма однакові, бо ми брати), інший вік, статус, захоплення.

– Одвічне питання, яке турбує всіх читачів блогів і не тільки, коли PVS жениться?

Це складне питання для мене. Я б сам вже на весіллі погуляв. Пропоную об’єднатися читачам і адміністрації блогу і добряче подумати як можна прискорити цю подію.

– Чому так мало коментуєте блоги? Невже не цікаві статті?

Статті цікаві. Мало коментую, бо на роботі комп’ютер повернутий монітором до начальника, а вдома якось не до коментування. Мушу зізнатися що кілька блогів перевіряю регулярно на предмет нових дописів, серед них і блог Воробуса і ban.lviv.ua (активним дописувачем якого я би мав бути, а фактично став відданим читачем).

– До речі, щодо блогу «Про ні про що». Бачив що там ви публікували свої статті, чи не виникало бажання завести свій блог?

Дісно були статті і, сподіваюся, будуть ще інші (є кілька ідей), а от для створення свого блогу фантазії малувато.

– Що скажете про стан української блогосфери? Є в неї перспективи розвитку чи все так погано?

Не все так погано. Доступ до Інтернету в нас масовим став не настільки давно, а вже є багато цікавих блогів. Я думаю з часом їх стане значно більше і цікавість безумовно буде зростати.

– Як давно читаєте блог Воробуса і як саме ви сюди потрапили?

Давно, та не пам’ятаю наскільки, а потрапив як тільки взнав, що такий блог існує. Ніколи не сподівався, що пан Воробус з яким я познайомився ще у часи свого студентства (років мабуть вже 10 тому) може стати таким активним блогером.

– Що скажете про Воробуса?

Позитивний чоловік.

– Як знайти хорошу роботу, поділіться власними баченнями?

Важко знайти хорошу роботу. Я сам працюю у банку і, в принципі, на сьогодні роботою задоволений, але коли я прийшов на роботу в банк, то був розчарований зарплатою, можливостями, уявленнями про банк. Насправді я змінив робіт мабуть десь близько 10-ти. Тут я думаю найголовніше відчути що найбільше подобається і максимально вдосконалюватися в обраному напрямку. Мабуть це єдиний шлях до успіху (як правило на початку дуже болючий у питанні зарплати, тому роботу треба шукати відразу після закінчення навчання, щоб поки батьки допомагають зупинитися на чомусь і розвиватися).

Також читайте:   День блогера

– Соціальні мережі, ви у них сидите і яка ваша думка про них?

Соціальні мережі – це дуже цікаво, можна знайти друзів, колег, однокласників, однодумців, об’єднуватися у групи за інтересами, знайомитися з людьми, а от «сидіти» в них я не дуже маю час. Зрідка переглядаю, що там відбувається і переписуюся з друзями.

– Якби вам запропонували були у журі якогось конкурсу ви б погодилися?

Так. Це дуже цікаво. Минулого року я мав нагоду бути учасником журі конкурсу «Еталон-студент» (пощастило, бо член журі який там мав бути насправді не зміг і це дало мені змогу познайомитись з цікавими людьми і спробувати себе в цій ролі).

– Чим Львів кращий від інших міст?

Я б так не ділив. Львів гарне місто з своєю історією. А є інші міста молодші, давніші.

– Чого не вистачає сучасній молоді для повного щастя?

Цікаве питання. Молодь має настільки широкі інтереси, що тут важко так легко описати, чого їм бракує. Я думаю що найголовніше для молоді має бути це в пошуках себе не перейти межу і не стати наркоманом, алкоголіком, злодієм чи ще чимось недозволеним. Це дуже активна категорія людей, тому власне там багато перспектив. Щодо ризиків які я вказав для молоді, то я, навіть, по власних дітях бачу, що вони добре розуміють що погано, але хочуть це спробувати деколи спеціально «публічно», а деколи щоб ніхто не знав. В старшому віці оці «спроби» можуть бути більш небезпечного характеру, але попри все є дуже перспективна, креативна молодь, яка іде «правильним шляхом» (наприклад, блогер Воробус).

– Розкажіть анекдот))))

Розмова подружжя:
– Коханий, а Ігор, наш сусід, дуже розумний чоловік!
– Чому ти так вважаєш?
– Коли нашому синові на день народження подарували барабан, то тільки Ігор здогадався запитати: «А ти знаєш, що в ньому всередині?»

– Чим займаєтеся у буденному житті?

Живу краще всіх.

– Ваш сімейний стан та хобі?

Сімейний стан – одружений, маю двох діток. Хобі – важко конкретно сказати, бо робота і діти забирають дуже багато часу, але думаю захоплення найбільше отримую власне від спілкування з дітьми, бо у них дуже цікавий вік (4 і 2,5 роки, вони неймовірні фантазери), а ще вони дуже веселі.

– Ваші побажання нашим читачам?

Жити краще всіх (як це роблю я).

Я у свою чергу бажаю панові PMSу ще діток, завести блог і нарешті оженити PVSа. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*