Чому в Стрийському парку нема туалету???

Де тут туалет?

На вулиці і на далі спекотна погода, а отже треба сидіти або вдома, де є кондиціонер чи вентилятор або ж йти в парк, де дерева і ховатися і тіні від пекучого сонця.

Про парк ваш автор згадав не даремно, адже де ще полюбляють гуляти люди як не у паркових місцевостях. Вчора ваш автор випадково потрапив у Стрийський парк. Що тут сказати, хороша місцина, якою Львів пишався, пишається і ще довгий час буде пишатися.

Людей багато, є водойма, де плавають лебеді, діти, які бігають кругом, студенти, закохані, кого там лише не побачиш. Але, як завжди там є одна проблемка.

Знаю, зараз багато хто дорікне мені, що ти мол Воробус завжди шукаєш у чомусь проблему? Воно то так, але хочеться щоб місто у якому ми живемо було якщо не ідеальним, то хоча б близьким до ідеалу.

Яка проблема у Стрийському парку? А ви мені от скажіть, а де там є туалет щоб сходити самому чи зводити туди своє дитя? А? Можливо я не зауважив його, але туалет повинен бути. В іншому випадку люди будуть шукати місце де сходити десь в кущах, кабаках і так далі.

І хоч кажуть, що спокійно можна зайти у будь-який кабак і зробити одне діло, але всі добре знають як на це реагують власники таких закладів. «А ви у нас щось замовляли, а чого ви сюди прийшли». У Львові живу не один рік, тому знаю як це все відбувається. Євро-2012 сюди не прив’язувати, бо навіть міліція нічого не говорила фанатам, коли ті пили на вулиці.

Також читайте:   В смт. Брюховичі почав курсувати новий автобусний маршрут №54

Сьогодні зранку питаю подруги, а от ти гуляєш там часто, бачила там туалети. На що вона відповіла, що можливо є десь біля кінотеатру «Львів» і то можливо.

Невже так важко поставити два біотуалети, щоб не шукати якихось місцин, кабаків і академій? Думаю, що дуже легко, було би бажання.

А коли ходиш по парку і десь би там пішов в туалет, то одразу ж міліції повно, плати штраф і так далі. Коли їх питаєшся, а де сходити що вже все, біда, штани скоро будуть мокрі, то вони не знають що відповісти.

Парк Івана Франка. Також хороша місцина, улюблене місце багатьох львів’ян. Тут на щастя є туалети і що цікаво цілих два. Один знаю працює, а ось інший – щось не пригадую. Проблема тут лише в тому, що вони мало працюють. Пам’ятаю свого часу прийшов в парк десь година 8, то вже жоден туалет не функціонував і що робити?

Ще парки. Та які там туалети, як машинами по парку їздити то можна, а от одного маленького туалетика поставити – не можна.

Сподіваюся цю статтю таки прочитають наші керівники міста і щось придумають, а то дійсно вже смішно стає.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. Arden 06.07.2012 пише:

    хмм..як на мене то це банально. а був би там біоткалет, то була б стаття, що той туалет там смердить на пів парку. тому легше сходити в кабак чи в кінотеатр “Львів”..

  2. Тому легше сходити пыд кущ 😀

  3. Stakeholder 06.07.2012 пише:

    Arden, ну шо за бла-бла-бла? по-перше біотуалет не смердить, по-друге туалети само собою треба прибирати щоб вони не смерділи, а по-третє добре що ти не був директором фан-зони, ато ніхто б не дивився матчі а всі стояли б у черзі в Макдоналдс 😡

  4. Arden 06.07.2012 пише:

    Stakeholder, ну по-перше щоб він не смердів, за ним би малти дивитися. маю наочний приклад біотуалетів біля польського посольства. і по-друге якби я був директором фан-зони, я б не розмістив її в центрі міста, тим самим уникнув би незручностей в проїзді транспорту і ще в багато-чому

  5. Stakeholder 06.07.2012 пише:

    Arden, а де б ти її розмістив? в Рясне 2?)))

  6. Пилип Арсенійович 06.07.2012 пише:

    Stakeholder, На Топольній 😀 😀 😀 😀

  7. Len4ik 06.07.2012 пише:

    насправді зараз у стрийському парку не працює жоден туалет, колись був туалет недалеко від входу в парк в кафе “Зелений гай” (якщо не помиляюся так воно колись називалося), зараз на його місці відбудували нове, але воно не працює і відповідно туалети теж зачинені. Біля кінотеатру теж був туалет, справої сторони як йти до вілиці Стрийської, але я навіть ніколи не бачила, щоб він працював, хіба може ще за союзу, то чому б його просто не відреставрувати, і не треба було б нічого нового купувати. Насправді парк підпорядкований певному ЛКП, яке і відповідає за його благоустрій, чи скажімо мало б відповідати.

  8. Малий 16.07.2012 пише:

    І не тільки у Львові така проблема – практично в кожному місті в Україні. Патрульні можуть лишитись без лівого неоподаткованого заробітку, якщо в багатолюдних місцях з’являться безкоштовні туалети.
    Хоча вважаю, що в курортних та туристичних містах влада має забити на це і все ж забезпечити людей правом не платити взятки за природні потреби, ато всіх туристів розлякають…

  9. Ніка 04.04.2016 пише:

    Пройшло вже кілька років, а проблема жодним чином не вирішилась. Вчора (03.04.2016) з родиною і друзями були в Стрийському парку, возили дітей на дит.майданчик Рошен. І ось прийшов час, коли діти захотіли в туалет, пішли з кумою шукати ті самі WC. Ані вказівників, ані натяку на місце. Що робити? Серед дітей є вже більш-меньш дорослі, та ще я вагітна, терпіти не можемо. Кущі вибачте ще не заросли, тільки бруньки на деревах. А живимо ми в р-ні Галицького перехрестя, додому далеко везти. Якби не добрі люди, що дітей пожаліли і впустили нас в установу, не буду видавати в яку. Що за неподобство!!! Така велика площа парку, такий потік відвідувачів і не зробити елементарного!? Чесно, не ризикну більше відправитись так далеко від цивілізації.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*