Чому цього року кавуни не такі, як треба? - Блог про Львів

Чому цього року кавуни не такі, як треба?

Кавуни цього року не в попиті

Настала осінь, діти пішли до школи, студенти у свою навчальні заклади. Як-то кажуть, життя вирує і вже незабаром будемо готуватися до зими, а вона, повірте, вже не за горами.

Про що будемо говорити сьогодні? Із настанням осені настала пора збирати урожай, яким він буде цього року? Картоплю лише починають копати, вашого автора також чекає ця робота, а отже як тільки щось дізнаюся, то обов’язково скажу що і до чого.

Урожай, що минає. Якщо ви добре подумаєте, то скажете, що таким можна вважати урожай помідорів та кавунів. От буквально вчора Воробус знову вирішив піти у магазин і купити цього зеленого зверху і червоного всередині ласуна. Вкотре мені попався не зовсім смачний кавун.

Як вам сказати не зовсім смачний, він то вроді нормальний, але десь із половини щось із ним не так. Чи вдарений був, чи підгнивати починає, «весело» одним словом.

Скільки цього року їх довелося перекуштувати, де я лише не купляв – все рівно, кавуни не ті, що були минулого року. У чому причина? Спробує про це подискутувати.

Так от, наприклад, на ринку «Шувар», який користується дуже великим попитом серед населення нашого міста і не тільки сказали, що цьогоріч через сильну спеку урожаю кавунів як такого нема. На місці продажу мало машин, тому, не дивуйтеся і ціна завищена. А згадайте минулі роки, там цілий ряд був у цих зелених ягодах.

Також читайте:   Вибори-2012 (соціальне опитування від Воробуса)

За ситуацією з кавунами ваш автор спостерігає давно. Зокрема, ще у липні, коли була подібна ситуація із кавунами багато читав, що кавунів ще нема, але урожай буде і все буде добре.

Чекав, довго не їв, аж на початку серпня почав куштувати.

Настав серпень, кавуни з’явилися, але не такі смачні як були колись. Знову ж таки спека усьому заважає. Таке вже наше з вами життя, що одне добре, що можна позасмагати, а інше – зле, що неможливо з’їсти нормального кавуна.

Чому спека погано впливає на кавуни? Все просто, вони пересихають і стають не смачними, просто тупо зсихають.

Як наслідок до нас привезли мало цих ласунчиків і ціна на них висока (від 2.50 до 3.50) і вони траплятися не смачними.

Тому, любителі кавунів, сезон цих ягод завершується, прийдеться чекати наступного року і сподіватися, що на цей раз вони як слід достигнуть і будуть дуже смачними.

А поки що доїдайте ті, що є. Так завжди не буде…

Про те, як вибрати файного кавуна можете прочитати тут.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. старий пес 05.09.2012 пише:

    купи си ліпше гарбуза

  2. Архіваріус 05.09.2012 пише:

    старий пес пише:
    купи си ліпше гарбуза

    Дуже корисна штука, та й цюрати менше будеш… 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*