Підсумки роботи блогу Воробуса у січні

Життя триває...

Завершився місяць січень, а, отже, по старій добрій традиції настав час підвести його підсумки: що вдалося, що ні і чого читачам блогу слід очікувати у місяці лютому.

Розпочнемо із підсумків січня.

Перше чим можна похвалитися, так це тим, що блог відвідало 2 мільйони людей!!! і це стало для мене приємною несподіванкою. Чим міг я ще колись подумати що подібне станеться ще кілька років тому. А так, 2 мільйони людей виходить мене вже знають.

На черзі третій мільйон, тому будемо сподіватися, що людей на ресурс буде заходити все більше та більше.

Блог Воробуса знову став топ-блогом у популярному рейтингу. Завдяки чому це сталося? Напевно тому що я і мої соратники писали унікальні публікації, плюс багато у чому допомогли свята. Зараз вже пік відвідуваності знову ж таки впав, але, сподіваємося це не на довго.

У нас з’явився новий автор публікацій.

Не знаю чи це на довгий час, але ДПЮ написав дві цікаві публікації, які викликали зацікавленість у людей. Скажу, що ви також можете стати автором публікації, для цього треба просто написати пост, прислати нам і якщо він нам сподобається – згодом може бути викладений на загал.

Також читайте:   Коли треба міняти акумулятор ноутбука?

Львівські Карпати відсвяткували своє 50-ти річчя від часу створення, а люди завершили святкування зимових свят. Так, свята вже настільки «проїлися», що вже тільки і хотілося їхнього завершення.

Чого слід очікувати в лютому?

Перше що скажу, це незабаром Воробус і одна дуже цікава людина мають зробити візит до одного дуже цікавого співрозмовника, який поділиться своїми враженнями від перебування за межами нашої країни.

Друге – продовжаться футзальні баталії вашого автора і його «Курсантів» на студентській лізі.

Третє – свято Валентина, про нього також будемо багато чого говорити. Кохати – це завжди добре, а ось коли ця любов ще й взаємна – це взагалі просто бомба. Тому, за день всіх закоханих ми також не забудемо.

Четверте – українські футбольні клуби продовжать свої змагання після зимової сплячки у єврокубках.

П’яте – на вас очікують нові та нові публікації на блозі не тільки від мене. а і від інших авторів.

Сподіваємося вам, читачі блогу, буде з нами цікаво. Тому, заходьте, читайте і якщо є бажання, то коментуйте наші публікації.

З найкращими побажаннями, Ігор Воробус. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*