В п’ятницю, 22 березня у Львові штормове попередження - Блог про Львів

В п’ятницю, 22 березня у Львові штормове попередження

Стихія наближається?

Хто пам’ятає 14 та 15 березня 2013 року? Напевно всі жителі Львова та навколишніх сіл, бо саме в ці дні лютувала стихія, яка наробила багато лиха людям. Снігопади, сильний вітер обрушилися на наш край.

Дороги так задувало, що люди просто нічого не могли робити як йти пішки. Воробус ще досі згадує ці миттєвості у страшному сні.

Нічого не їде, снігопад закурює шляхи, машини в сніговому полоні, …

Зараз, коли негода нас покинула, багато людей обговорюють цю тему, як можна було запобігти подібному і багато народу схиляється на думці, що владі міста таки треба було оголосити надзвичайний стан і не впускати людей на роботу, а дітей на навчання.

Негода прогнозувалася і то вже давно.

Цього не було зроблено і були великі проблеми саме із добиранням. Люди масово йшли пішки і це лише треба було бачити.

І ось, схоже, що негода знову ж таки має заполонити Захід України й зокрема місто Львів. Справа у тому, що вже два дні в інтернеті тільки і чути що в п’ятницю, 22 березня будуть сильні снігопади, які будуть супроводжуватися сильними поривами вітру.

Як це модно називати у нас – штормове попередження.

Що ж спробуємо розібратися чи буде все так як попереджають чи це лише прогнози. Отже, що я роблю? Заходжу на різні сайти із погодою, і вони всі як один показують що в п’ятницю і трохи в суботу будуть снігопади й сильний вітер до 25-30 метрів за секунду.

Також читайте:   Дорога біля Сихівського кладовища як фільм жахів

Температура повітря буде коливатися в районі від -9 до -3 градусів за Цельсієм.

В неділю, 24 березня снігопади припиняться, але стовпчики термометрів опустяться навіть до мінус 18 градусів вночі. Так триватиме до четверга, 28 березня після цього температура повітря поступово підніматиметься вверх.

Сніг якщо і буде падати, то в малих кількостях.

Тому, найближчий тиждень вийти без шапки і без зимової куртки, мабуть, не вдасться.

Щодо штормового попередження, то буде воно чи не буде, але будьте обережними. Рекомендую не їздити на власному авто, поменше пересуватися містом і обмежити поїздки в інші міста. Це треба пережити, тому, будьте обережними.

Радує тут лише той факт, що завтра вже п’ятниця, а це завершення робочого тижня. В суботу на роботу не треба буде йти і наслідки прогнозованої стихії можна буде не так вже і сильно відчути.

Бережіть себе, а потім вже не за горами буде весна.

Ваш Воробус. 🙂

Насамкінець, пропоную згадати ці не приємні миттєвості, які відбулися 14, а особливо, 15 березня у місті Львові:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Ігорко 21.03.2013 пише:

    моя машина на фото
    здивований)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*