Підсумки роботи блогу Воробуса у квітні - Блог про Львів

Підсумки роботи блогу Воробуса у квітні

І ремонти були

Завершується місяць квітень, який традиційно був на блозі Воробуса досить таки активним. Писалося багато і не тільки мною, а й іншими авторами, що не може не радувати.

Що цікавого відбулося на нашому ресурсі, чого слід очікувати в травні та багато іншого читайте далі.

Розпочну із підсумків. Нарешті в квітні перестав падати сніг і поступово погода почала нормалізовуватися, а в другій половині місяця і взагалі наступило справжнє тепло.

А перед тим Воробус вперше побував на Буковелі, звідки привіз дуже багато репортажів. Пам’ятаю багато людей мені казало, що я вже дістав з тими репортажами і треба писати про щось інше. За Буковель забув до наступного сезону і почав писати про тепло.

Дівчата почали роздягатися, люди за куртки забули, тому і різні депресії поступово минули.

В середині місяця автор блогу перевернув чергову сторінку свого життя, адже я постарішав ще на один рік. Не знаю чи мудрості додалося, але вкотре зрозумів досить таки багато речей. Навіть у деякий момент подумав що у мене творча криза, але згодом все обдумав і з неї вийшов.

Користувачі блогу. Zars почав писати ще частіше, що не може не радувати. Воробус деколи за всіма подіями не встигає, тому приємно що пише ще хтось.

Патрон знову зробив екстремальний вчинок. Ні, на цей раз він не освідчувався дівчині, а поїхав на Тракт-Глинянський і стрибнув із 9 поверху. Відгуків на цей вчинок було багато, але, як кажуть, це його особисті справи.

Також читайте:   "Кантахти" закрили. Як жити далі?

Футбольні Карпати перемогли лише під кінець місяця, а ось хто порадував, так це футзальна Енергія, яка у захоплюючому фіналі здолала луганську команду ЛТК і вчетверте виграла Кубок України.

Приємно? Звісно що так. На черзі серія плей-офф і багато вболівальників бажають, щоб команда поклала в кубок золоті медалі.

Щодо Воробуса, то активної участі у змаганнях я не брав і лише під кінець місяця почав грати за команду – ЮГ-Контракт на футзальному кубку серед студентів. У першому матчі ми перемогли, тому там ще все попереду.

Що очікує читачів блогу в травні?

Насамперед, це велика кількість вихідних. Вже від завтра люди будуть святкувати і дай Боже, щоб всі потім звикли знову ж таки працювати.

А ще травень – це День міста Львова, Великдень і багато, багато різноманітних культурних подій. Чого лише вартує концерт Дзідзя, плакати з яким заполонили весь Львів.

Воробус продовжить свої змагання на футзальному турнірі і буде намагатися здобути заповітний кубок.

Ну, і як завжди, на вас очікує багато нових публікацій і сподіваюся хороший настрій.

З найкращими побажаннями, Ігор Воробус.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Пан П 30.04.2013 пише:

    “Патрон знову зробив екстремальний вчинок. Ні, на цей раз він не освідчувався дівчині”

    Чому знову? Воробусе, а від коли то освідчуватись дівчині то екстремальний вчинок 🙂

  2. Jorgen 30.04.2013 пише:

    Пан П, подумай добре. Один раз ляпнув, потім ціле життя розхльобувати. Чим тобі не екстрім 😕 🙂

  3. Пан П 30.04.2013 пише:

    І справді, як то я не подумав, це ще той екстрім 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*