Львівську ратушу закривають на ремонт - Блог про Львів

Львівську ратушу закривають на ремонт

Ратуша

Літо – це пора, коли треба більше гуляти, а не сидіти вдома і пропадати за комп’ютером. І так цілими днями люди більше нічого не бачать як компи, а ще й вечорами там сидіти – це помилково.

Тому, треба йти гуляти, а якщо нема з ким, то просто всім пропонувати. Пиво, коктейль, морозиво, думаю вже знайдете де посидіти.

Окрім цього всього є ще і просто можливість погуляти, не обов’язково сидіти в кабаку. Як казав один пан, цитую: «Якщо тобі скучно – вийди на вулицю, якщо набридло на вулиці – зайди додому». Думаю вже де погуляти таки знайдете місце.

Одним із місць, де люди полюбляють ходити є львівська ратуша. Не думайте, що я кажу йти до Андрія Івановича і лаяти його за маршрутки. Все простіше. Можна взяти дівчину чи друзів і вилізти на Ратушу і глянути як виглядає Львів з висоти пташиного польоту.

Свого часу Воробус теж туди лазив. Бувало це і влітку, і взимку. Звісно, що коли холодно туди лізти важко, бо багато сходинок, а на вас є багато одягу. А ось влітку – це ідеальний варіант.

Проте, дивився вчора ввечері новини і там сказали, що незабаром і такої можливості не буде. Справа у тому, що від середи, 7 серпня Ратушу закривають на ремонт і можливість робити огляди буде припинена.

Також читайте:   Чи здатні львів’яни на суспільне благородство?

Що будуть ремонтувати? Майстри проведуть заміну конструкцій даху вежі, замінять елементи оглядового майданчика і проведуть роботи з підсилення конструкції нижнього оглядового майданчика.

І це ще не все. Додатково буде проведена реставрація шпиля вежі, циферблата і стрілок годинника. Так, так, саме того годинника, що ви бачите коли піднімаєтеся на вежу.

Триватимуть ремонтні роботи до середини жовтня, після чого кожен охочий знову ж таки зможе залізти на Ратушу і оглянути місто.

І ще кілька цікавих фактів про це чудове місце. Свого часу камер на самому верху не було, аж до поки туди не залізла дівчина і не зробила фото в оголеному вигляді.

Зараз ведеться відеоспостереження, тому чудити я би не радив, бо можна наробити собі проблем із правоохоронними органами. Хоча, може ще і хто голий туди лазить, цього вже не знаємо. 😀

Щоб залізти на Ратушу треба подолати 408 сходинок.

Ось такі от справи. Тому, якщо ви не хочете чекати до жовтня, гайда, беріть дівчину чи друзів і йдіть на Ратушу, бо завтра там вже буде зачинено.

Про те, як автор блогу лазив свого часу на львівську Ратушу можна прочитати тут.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 06.08.2013 пише:

    Свого часу камер на самому верху не було, аж до поки туди не залізла дівчина і не зробила фото в оголеному вигляді.

    Не розумію що в цьому кримінального саме у цьому випадку 😕 ну але камери взагалі там не завадять, щоб попереджати наприклад порушення техніки безпеки або ще якісь неадекватні дії

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*