Де у Львові можна купити дешеве копчене м’ясо, полядвицю, шпондерик… - Блог про Львів

Де у Львові можна купити дешеве копчене м’ясо, полядвицю, шпондерик…

Де купити ковбасу?

Як і обіцяли, продовжуємо відповідати на запитання в рубриці – «Запитай у Воробуса». Так от, з черговим запитанням до нас звернулася людина із ніком – Володимир.

Він, зокрема, запитав наступне, цитую:

«Доброго часу доби, шановний Воробусе. Я живу у недалечкому Хмельницькому і маю свій невеличкий кіоск. То ж просив би Вас підказати. Де у Львові можна купити дешеве копчене м’ясо, полядвицю, шпондерик та ін. Буду вдячний за відповідь».

Це запитання у мене та у всієї редакції блогу викликало ні що інше як посмішку, але відповідати треба, бо ми завжди допомагає своїм читачам у вирішенні їхніх проблем.

Так от, шановний пане Володимире, Львів – велике місто і купити необхідні вам продукти можна у багатьох місцях.

  1. Гуртовий ринок «Шувар». Знаходиться він в такому районі міста як Сихів і доїхати до нього можна досить таки просто. Адреси спеціально писати не буду, а якщо захочете туди завітати, то просто питайте людей як доїхати до ринку «Шувар» і вони вам дадуть на це запитання вичерпну відповідь, бо саме на цей ринок ходить більшість людей, які живуть у цьому районі і не тільки.

    Коли приїдете на ринок одразу ж шукайте павільйон із м’ясом, він такий великий і там продають ковбаси, шинки, сосиски й так далі. Як то кажуть – до кольору, до вибору!!! Деколи навіть Воробус туди заїздить. Тільки я не беру оптом м’ясо,яке треба для магазинів.

  2. Інші ринки міста Львова. Їх також є багато, але найпоширенішими у виді м’яса є такі як: Краківський, Привокзальний та Галицький ринок. Перші два – це масштабні ринки, останній так на біду піде, бо значно менший. Хоча, можливо там вам і можуть привезти продукти під замовлення, це вже треба питати продавців чи підприємців.
  3. Родинна ковбаска. Коли автор блогу приїхав у Крим, то не міг ніяк звикнути до того що там нема мережі цих магазинів. Дуже багато львів’ян робить покупки саме у цих магазинах. Вони є на кожному кроці. Полядвицю, шинку там точно мають як і різні види ковбасок, сосисок тощо.

Чи можна зробити замовлення? Та запросто, мені от треба було м’яса на шашлик, то пішов у магазин, замовив скільки треба і мені привезли.

Також, мабуть, є й інші точки розповсюдження, але про них особисто Воробус не знає або ж просто зараз не можу пригадати.

Чим зміг, тим допоміг, успіхів у вашому бізнесі, пане Володимире.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. VIK 25.09.2013 пише:

    Щирецькі ковбаси досить не погані і смачні 8)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*