Футзал. Чемпіонат України. Енергія 2:2 Кардинал-Рівне (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія 2:2 Кардинал-Рівне (відео)

Бойова нічия з Кардиналом

У 21-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на своєму паркеті приймала гостей із міста Рівне – команду Кардинал.

Гра видалася дуже цікавою та завершилася бойовою нічиєю 2-2.

Після вимушеної перерви, пов’язаної з політичними подіями в Україні, відновилися матчі національної першості в такому виді спорту як футзал.

І одразу ж на нас очікувало західне дербі, в якому між собою зустрічалися наша львівська Енергія та Кардинал із міста Рівне.

Все йде до того, що саме ці команди між собою й розіграють останню четверту путівку, яка буде змагатися за золоті медалі чемпіонату.

Розпочали краще вчорашній поєдинок гості. Вони раз за разом турбували ударами нашого кіпера Кардаша, але Володя був на висоті.

І лише на 9-й хвилині він нічого не зумів вдіяти проти удару граючого тренера гостей – Піддубного.

0-1 і саме за такого рахунку команди пішли на перерву.

Опісля неї краще вже заграла львівська команда. Наші футзалісти не один раз могли відзначитися, але то захист, то кіпер Кардиналу – Денюжкін були на висоті.

До речі, саме кіпер з Рівного став автором другого голу у Кардинала. Йшла остання хвилина гри, Енергія вже пішла у ва-банк із п’ятим польовим, м’яч в одній із атак перехопив кіпер гостей і пробив влучно по пустих воротах.

Також читайте:   "Галицька здоба" здобула вольову перемогу у грі з "Nice Guys" (відео)

Після цього епізоду багато хто із глядачів вже встав й пішов додому. А дарма…. Чудеса таки час від часу трапляються.

Енергія за менше чим хвилину часу до завершення гри зуміла забити два голи і врятуватися.

Спершу забив Легчанов, а уникнути поразку допоміг – Павленко.

І таке буває…

Звучить фінальна сирена, яка фіксує у матчі між Енергією та Кардиналом нічию 2-2, а це означає, що за втраченими очками рівнями і на далі відстають від наших земляків на 6 пунктів.

Як сказав після гри тренер рівнян – Піддубний, все вирішиться у матчі між Кардиналом та Енергією в Рівному. Хоча, я так не думаю.

В інших поєдинках цього туру були зафіксовані такі результати:

Спортлідер 0-4 Ураган
ЛТК 2-3 Локомотив

Наступний, 22-й тур чемпіонату відбудеться вже цієї п’ятниці, 7 березня. Зокрема, львівська Енергія на своєму майданчику буде приймати гостей з Харкова – команду Локомотив.

Враховуючи те, що гості підсилилися бразильцями, «енергетикам» у цій грі буде ой як не легко, але будемо сподіватися на перемогу.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*