Де купити квиток на концерт гурту “Океан Ельзи” 31 травня 2014 року - Блог про Львів

Де купити квиток на концерт гурту “Океан Ельзи” 31 травня 2014 року

Концерт гурту

Травень наступив, а отже, потрохи можна готуватися різного роду відпочинку. Хтось любить відпочивати в горах, хтось на морі, хтось на дивані, а хтось під звук улюбленої музики – на концерті.

Думаю багато хто із людей знає, що 31 травня 2014 року в нашому місті відбудеться черговий грандіозний концерт. Для своїх шанувальників співатиме гурт – «Океан Ельзи».

Звісно, що, як завжди, в цій ситуації актуальним постає питання зайвого квитка на цю культурну подію. Адже можна не сумніватися, охочих потрапити на цей концерт буде багато.

Блог Воробуса вирішив пошукати квитки на концерт Славка Вакарчука та компанії і ось що ми дізналися.

Перед тим як перейти безпосередньо до самих квитків скажу, що цьогорічний концерт буде присвячений 20-ти річчю від дня створення гурту.

Тому, концерт так і буде називатися – «20-ть років разом!!!».

Відбуватися він буде як і минулого року на стадіоні «Арена Львів». Початок о 20 годині. І це також добре для нової споруди міста, адже вона, що не кажіть, пустує.

Карпати не грають, інших змагань нема, хіба що релігійні організації збираються.

Щодо теми квитків на концерт «Океан Ельзи», то їх придбати у місті Лева можна в наступних точках продажу:

Також читайте:   Підсумки Євробачення-2011 (відео)

– Львів, вул. Дорошенка, 19 (треба зайти у двір);

– Львів, український магазин “Наш Формат”, вул. Братів Рогатинців, 24. (біля пл. Ринок);

– Львівська обл., Пустомитівський р-н, село Сокільники, вул.Стрийська, 30, приміщення ТРЦ “Кінг Крос Леополіс” (перший поверх).

Ціна перепусток від 150 до 1600 гривень.

А ще є варіант купити квиток через мережу інтернет. А чому б ні? Технології йдуть вперед, тому можна сидіти вдома і бути вже з квитком за лічені хвилини.

На «Океан Ельзи» квитки продаються на сайті kasa.in.ua.

Заходимо і одразу ж дивимося чи є найдешевші квитки. Так і думав, їх вже давно розкупили.

У фан-зоні є лише квитки за 450 гривень. Це майже біля самої сцени.

Щодо місць на трибунах, то є дуже багато квитків за 350-ть гривень. Їх можна купити дуже просто. Є також варіант пошукати місця за 250-ть гривень, але то треба шукати.

До речі, дуже цікавим є той факт, що багато квитків заброньовано. Тому, не факт, що їх таки викуплять. А від того і вони можуть надійти у вільний продаж.

Також бачив, що дуже багато квитків розігрують в мережі інтернет. Якщо бути уважним, можна й безкоштовно сходити на концерт.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 02.05.2014 пише:

    – Львівська обл., Пустомитівський р-н, село Сокільники, вул.Стрийська, 30, приміщення ТРЦ “Кінг Крос Леополіс” (перший поверх).

    Воробус ти так пишеш так якби у сам не зі Львова :rolleyes: ти б ще написав адресу Арени Львів, і людям з інших міст, які не в курсі взагалі було б не зрозуміло де цей концерт відбудеться, у Львові чи у селі Сокільники Пустомитівського району))
    А що до інтернету, то категорично не радив би kasa.in.ua. якщо купуєте карткою зза кордону, гроші можуть йти дуже довго і поки вони прийдуть kasa.in.ua з свого боку автоматично анулює операцію як протерміновану. Так що краще звоніть і хай вам хтось в Україні замовить по-телефону.

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Як Воробус бавиться з кришечками від пива 1517

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*