Не щастить в коханні – щастить у більярді (Воробус знову перемагає у більярд Армікрона)) - Блог про Львів

Не щастить в коханні – щастить у більярді (Воробус знову перемагає у більярд Армікрона))

Реванш не вийшов

Одразу ж після зустрічі із блогерами Воробус не сидів вдома, а помчався на ще одну зустріч, на цей раз із нашим читачем – паном Armikronом.

Хто не знає, Armikron є затятим суперником Воробуса у такому виді спорту як більярд. Кілька днів тому, а саме 26 квітня ми бавилися в «шари» вперше, мабуть, за останні 2 роки і тоді автор блогу був сильнішим.

На цей раз колега хотів взяти реванш.

Чи вдалося це йому зробити, як проходила гра і яка суперечка була цього разу читайте у черговій публікації на блозі.

Сидить Воробус вдома, помив посуд, дивиться фільм, аж тут пише мені Дмитро і пропонує провести матч-реванш. Ну, як кажуть, на реванш заслуговує кожен, тому Воробус погодився.

Armikron починає

Місце обрали що і минулого разу – клуб «Романтик». Десь думав що буде у вихідний день багато людей, але помилився. Люди віддають таки перевагу прогулянкам на повітрі, а не грі в більярд.

На що сперечалися? На цей раз ніяких псів на аватари ставити не хотіли, тому договорилися що якщо переможе Воробус, то Armikron ставить пиво, якщо колега, то автор блогу зобов’язується купити морозиво.

Кілька хвилин розминки і гра почалася. Сказати що перша партія пройшла у рівній боротьбі – нічого не сказати. Чому так? Все просто, вже з третього удару мій колега забив чорний шар і Воробус повів у рахунку.

Також читайте:   Футзал. Кубок України. Меркурій 6:5 Енергія (відео)

В наступній партії боротьба зав’язалася ще та. По черзі ми один одного заганяли і перемогу таки здобув Armikron буквально таки на зубах.

Воробус почув що діло пахне смаженим і в наступній партії просто таки розірвав свого суперника. Партія тривала лічені хвилин. Як сказав після гри Дмитро, ця партія була краща у моєму виконанні за останні два роки.

Що далі? Психологічна перевага була на моєму боці, але як це часто трапляється зі мною зіграла злий жарт така річ як самовпевненість.

Стовідсоткові шари я не забивав, поводив себе зухвало і програв.

2-2 і на глядачів більярду очікувала вирішальна 5-та партія. Щоправда, глядачів то особливих не було. 😀

Жарти жартами, а Воробус занервував і то серйозно. Тепер вже права на помилку я не мав. Пощастило, що під час одного із ударів він взяв і загнав свій шар поруч із чорним до самої лузи.

Я розумів, що колись він таки той шар заб’є. Згодом так і сталося.

3-2 перемагає Воробус, забирає своє пиво та йде додому. Попереду у мене новий день, нові враження.

Перемога Воробуса

А ось Дмитро був не в настрої. Ще б пак, реванш не вдався, хоча пообіцяв що таки колись відіграється.

Чекаємо….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Lanagur 11.05.2014 пише:

    Воробус, приїдь до мене, програєш у більярд 😛

  2. zars 14.05.2014 пише:

    …і Лана тобі покаже, що значить “шари катати”!!!!

  3. Lanagur 14.05.2014 пише:

    zars, привіт, пропажа!!!! Воробуса ще вчити і вчити треба :P, а то він ще той більярдіст, кієм як шаблею махає, я йому казала, що якщо не попав швидкість не поможе……… 😀

  4. zars 15.05.2014 пише:

    Лана, думаю нам з тобою треба зкооперуватись і все Воробусу пояснити-навчити та влаштувати показові виступи (таку собі довільну програму 😳 )

  5. Lanagur 15.05.2014 пише:

    zars, думаєш дитяча психіка Воробуса це витримає? 😉 візьмем Архіва тоді ще, щоб в цей час слідкуав за станом нашого хлопчика

  6. zars 15.05.2014 пише:

    …тоді УСЕ, що буде відбуватись на більярдному столі назвемо “карамболем”.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*