Футбол. Підсумки першого туру групового етапу чемпіонату світу. Частина друга - Блог про Львів

Футбол. Підсумки першого туру групового етапу чемпіонату світу. Частина друга

Англія припиняє змагання

20 червня на календарі, а це означає, що черговий робочий день розпочався і протягом дня ваш покірний автор – Воробус буде намагатися радувати вас, читачі блогу, новими та новими публікаціями.

Розпочнемо із футболу, адже в ці дні на полях Бразилії проходить чемпіонат світу по цьому виду спорту на який з’їхалися кращі збірні планети.

Зараз триває другий тур у груповому турнірі і вже зараз можна сказати, що два гранди залишать масштабні змагання. Такими командами виявилися збірні Іспанії та Англії.

Далі буде? Думаю, що Португалія теж під великим питанням.

У минулій публікації ми підводили підсумки першого туру у таких групах як: «А», «B», «С» та «D».

На черзі ж такі самі підсумки ще в чотирьох групах.

Група «Е»

Тут фаворитами після першого туру є такі збірні як: Франція та Швейцарія. При всій повазі до Гондурасу ця команда на вихід із групи не тягне. Тому, якщо і хтось може створити конкуренцію двох вище перерахованим командам, так це Еквадор.

Команда з Америки виглядала у матчі проти Швейцарії досить таки непогано. Два наступні матчі мають показати істинну силу еквадорців.

Група «F»

Ще до початку поєдинків в цій групі фаворитом тут були аргентинці. З труднощами, але Мессі та компанія таки змогли обіграти Боснію. В іншому ж матчі цієї групи збірна Нігерії зіграла внічию з іранцями. Хоча, команда з Африки мала шалену перевагу.

Також читайте:   Еліна Світоліна: про ціну своєї ракетки, нерви та одеських проституток (відео)

Тут ставлю таки на нігерійців. Чому не на Боснію? Одна справа грати проти Аргентини другим номером, інша проти Нігерії першим.

Група «G»

От в якій, а в цій групі зробити прогноз дуже важко. Те, що вийдуть далі німці не викликає жодних сумнівів. А, ось хто із тріо (США, Гана та Португалія) вийде у плей-офф дуже важко сказати.

Роналду і компанія у першому матчі не вразили, натомість досить таки потужно виглядали американці. Та й Гана грала непогано.

Все ж, поставлю таки на США.

Група «Н»

Фаворитом цієї групи є безперечно Бельгія, хоча й мала великі проблеми у першій грі проти Алжиру. Росія не вразила і якби не Кержаков то взагалі би програла Південній Кореї.

А так гра завершилася внічию і боротьба у групі триває.

Тут другу путівку віддам таки Росії, хоч і за неї не вболіваю.

Як буде насправді, побачимо вже зовсім скоро, адже вже сьогодні чергові матчі на чемпіонаті світу що проходить на полях Бразилії.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*