Футбол. Металіст повернуть у Лігу Чемпіонів? - Блог про Львів

Футбол. Металіст повернуть у Лігу Чемпіонів?

Таки повернуть

Футбольні пристрасті продовжуються, але дуже прикро що вони відбуваються не на футбольному полі, а поза його межами. Так вже побудований наш з вами світ.

Про що будемо говорити сьогодні?

Як ви, мабуть, здогадалися, що мова іде про дискваліфікацію Металіста з Ліги Чемпіонів, яку 14 серпня винесла нашій команді найвпливовіша футбольна організація – УЄФА.

Вся футбольна Україна після цього рішення просто таки була шокована.

Договірний матч зіграли ще у сезоні 2007/2008 років, а дискваліфікували команду з єврокубків лише зараз, коли команда Маркевича таки пробилася в Лігу чемпіонів і пройшла один раунд кваліфікації.

Керівники харківського клубу та і головний тренер заявили, що, на жаль, такі реалії життя і треба з ними змиритися, але є ще апеляція яку можна подати у Верховний Суд Швейцарії.

Саме вона допомогла Фенербахче вернутися в ту ж Лігу чемпіонів.

Звісно, що шансів що команду вернуть у найпрестижніші змагання було мало, але треба пробувати.

Суд обіцяв оголосити своє рішення до кінця п’ятниці, 16 серпня.

Приходжу зранку на роботу, оновляю спортивні сайти і всі як один пишуть, що суд таки задовольнив апеляцію Металіста й команда має шанс вернутися у Лігу чемпіонів і таки зіграти з німецьким Шальке.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Боруссія 3:0 Карпати (відео)

Звісно, українські вболівальники можуть від цього лише радіти, але просто смішно з цього всього. Я думав це лише в нас подібний бардак, а в Європі бачу також не все добре.

То команду допускають до змагань, то знімають, то знову допускають. Навіть не хочу собі уявляти картини, яка буде далі.

Металіст вертають в Лігу Чемпіонів, команда грає з Шальке, проходить в груповий турнір, а потім її викидають з турніру. Це може бути ще більшим шоком для гравців. Тому, я вважаю подібні рішення треба приймати одразу ж, а не тоді, коли сезон єврокубків вже у розпалі.

З іншого боку той же ПАОК не заслуговує грати у Лізі Чемпіонів. Вони вже свої поєдинки зіграли, поступилися за сумою двох матів Металісту. Що вони ще хочуть?

Одним словом, будемо уважно спостерігати за ситуацією із чи то дискваліфікацією, чи то поверненням Металіста до Ліги Чемпіонів. Думаю, що на протязі п’ятниці ситуація остаточно вирішиться.

А ми ж чекаємо футбольних поєдинків і сподіваємося, що матчі між німецьким Шальке та нашим Металістом ми таки побачимо.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. patron 16.08.2013 пише:

    Воробус подаэ недостовірну інформацію, ай я яй 😥

  2. Vorobus 16.08.2013 пише:

    ага, таки не повернули у лігу чемпіонів 😥 😥 😥

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*