Футбол. Підсумки першого туру групового етапу чемпіонату світу. Частина друга - Блог про Львів

Футбол. Підсумки першого туру групового етапу чемпіонату світу. Частина друга

Англія припиняє змагання

20 червня на календарі, а це означає, що черговий робочий день розпочався і протягом дня ваш покірний автор – Воробус буде намагатися радувати вас, читачі блогу, новими та новими публікаціями.

Розпочнемо із футболу, адже в ці дні на полях Бразилії проходить чемпіонат світу по цьому виду спорту на який з’їхалися кращі збірні планети.

Зараз триває другий тур у груповому турнірі і вже зараз можна сказати, що два гранди залишать масштабні змагання. Такими командами виявилися збірні Іспанії та Англії.

Далі буде? Думаю, що Португалія теж під великим питанням.

У минулій публікації ми підводили підсумки першого туру у таких групах як: «А», «B», «С» та «D».

На черзі ж такі самі підсумки ще в чотирьох групах.

Група «Е»

Тут фаворитами після першого туру є такі збірні як: Франція та Швейцарія. При всій повазі до Гондурасу ця команда на вихід із групи не тягне. Тому, якщо і хтось може створити конкуренцію двох вище перерахованим командам, так це Еквадор.

Команда з Америки виглядала у матчі проти Швейцарії досить таки непогано. Два наступні матчі мають показати істинну силу еквадорців.

Група «F»

Ще до початку поєдинків в цій групі фаворитом тут були аргентинці. З труднощами, але Мессі та компанія таки змогли обіграти Боснію. В іншому ж матчі цієї групи збірна Нігерії зіграла внічию з іранцями. Хоча, команда з Африки мала шалену перевагу.

Також читайте:   Футбол. Євро-2016. Дива не сталося. Україна програє й Польщі (відео)

Тут ставлю таки на нігерійців. Чому не на Боснію? Одна справа грати проти Аргентини другим номером, інша проти Нігерії першим.

Група «G»

От в якій, а в цій групі зробити прогноз дуже важко. Те, що вийдуть далі німці не викликає жодних сумнівів. А, ось хто із тріо (США, Гана та Португалія) вийде у плей-офф дуже важко сказати.

Роналду і компанія у першому матчі не вразили, натомість досить таки потужно виглядали американці. Та й Гана грала непогано.

Все ж, поставлю таки на США.

Група «Н»

Фаворитом цієї групи є безперечно Бельгія, хоча й мала великі проблеми у першій грі проти Алжиру. Росія не вразила і якби не Кержаков то взагалі би програла Південній Кореї.

А так гра завершилася внічию і боротьба у групі триває.

Тут другу путівку віддам таки Росії, хоч і за неї не вболіваю.

Як буде насправді, побачимо вже зовсім скоро, адже вже сьогодні чергові матчі на чемпіонаті світу що проходить на полях Бразилії.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*