Підсумки роботи блогу Воробуса у червні - Блог про Львів

Підсумки роботи блогу Воробуса у червні

Підсумки роботи блогу Воробуса у червні

Сьогодні надворі 30 червня, понеділок, останній вихідний день перед робочим тижнем, тому настав час підвести підсумки роботи блогу у місяці червні.

Що вдалося зробити, а що ні? Чого слід очікувати в липні місяці. Про це та не тільки читайте у черговій публікації на блозі.

Розпочнемо із політики.

Отже, тут би виділив такі моменти як:

1. 8 червня офіційно на посаду президента вступив самовисуванець – Петро Порошенко. Із його приходом країна очікує на вихід із кризи, припинення бойових дій на Сході і так далі.

Поки що цього зробити не вдалося, люди і надалі гинуть, терористи наступають, але надія таки на мирне залагодження конфлікту є.

2. 27 червня у Брюсселі президент України Петро Порошенко підписав економічну частину угоди про асоціацію з Євросоюзом. Що це означає?

Все просто, Україна зробила черговий крок до членства в ЄС.

Спорт. У Бразилії триває чемпіонат світу з футболу. Шкода, що в цих змаганнях не бере участі українська збірна, але такий вже спорт. Перемагають сильніші на даний момент команди.

Чим цікавий цей чемпіонат, так це тим, що вже на стадії групового турніру змагання покинули такі збірні як: Іспанії, Англії. Італії, Росії.

Також читайте:   Ведення блогу. Секрет успіху від Воробуса

На черзі матчі плей-офф, де, думаю, буде ще цікавіше.

Також нового головного тренера отримали львівські Карпати. Ним став Ігор Йовічевіч, що замінив на цій посаді Олександра Севідова.

Якими будуть нові Карпати побачимо вже у липні місяці.

Також стало відомо, що 12 жовтня на стадіоні «Арена Львів» відбудеться футбольний поєдинок між національними збірними України та Македонії.

Львів. Тут наче аж таких подій не було, але все рівно виділив би наступні моменти:

На площі Соборній та площі Митній встановили лавочки. Чесно скажу, давно пора було. Далі буде? Ну, і як не згадати фонтани, вони запрацювали у багатьох місцях міста.

Щодо Воробуса, то останнім часом він почав писати менше публікацій, але з початком місяця спробую виправитися.

Чого слід очікувати у місяці липні?

Все-таки, знову ж таки чекаємо на зустріч блогерів у форматі «2+1». Пора би вже нам зустрітися. Ольга вже екзамени здала, сидить часто вдома.

А ще чекаємо припинення війни на Сході, завершення футбольних баталій у Бразилії, а також багато подорожей. Літо ж надворі.

Залишайтеся з нами і ми будемо намагатися зробити так щоб вам було весело.

З найкращими побажаннями, Ігор Воробус.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*