Боксерський вечір у Львові: Усик та Котельник впевнено перемагають (відео)

Усик-Брюер

Вчора у Львові був великий, хотів сказати футбольний, день. Але, це не так, адже 4 жовтня був великий, але таки боксерський день.

Вперше на стадіоні «Арена Львів» відбувалися боксерські бої різного роду боксерів. Та, безперечно вся глядацька аудиторія очікувала бою за участю наших спортсменів: Андрія Котельника та Олександра Усика.

Про те, як Воробус побував на святі боксу у Львові читайте у черговій публікації на блозі.

Отже, одразу ж після того як стало відомо, що боксерський поєдинок між Олександром Усиком та колумбійцем Брюером відбудеться у місті Лева, поставив собі за мету відвідати цей захід.

Звісно, що автор блогу не великий фанат цього виду спорту, до цього дивився лише поєдинки за участю братів Кличків, але таку подію пропустити не міг.

Квитки на вечір боксу у місті Лева коливалися в районі від 50 і вище гривень. Придбати їх можна було досить таки просто в мережі інтернет або ж у кіосках в центрі нашого міста.

Сам вечір боксу на стадіоні «Арена Львів» розпочався о 19 годині. Проте, більшість людей (загалом на арені думаю було десь 10 тисяч ) вже підтяглося на годину так 21, саме тоді приблизно на ринг вийшов львів’янин – Котельник.

Воробус на боксі

Чим цікавим був цей поєдинок, що наш боксер саме у рідному місті проводив свій прощальний поєдинок у професійному боксі.

Його суперник – грузин Бенідзе особливого опору не чинив і гнаний рідною публікою вперед Андрій зумів одноголосно здобути перемогу по очках.

Також читайте:   Бокс. Усик перемагає Вентера (відео)

А вже опісля цього бою відбувся головний бій вечора: українець Олександр Усик у першому своєму професійному бою зустрічався із колумбійцем Брюером.

Чесно скажу, побоювання за результат були і то серйозні. Все-таки, перший поєдинок завжди є хвилюючим.

Очікування бою

Розпочалося все спокійно, а далі своє вагоме слово у перемогу зробила місцева публіка. Чи то так холодно було на стадіоні, чи то в нас вже такий менталітет, але люди завелися, почали кричати гасла: «Усик, Усик,Усик давай», «Слава Україні – Героям Слава»,
«Хто не скаче той москаль» і так далі.

І навіть більше, через деякий стадіоном пішла хвиля. Ніби на стадіоні не аншлаг, але з мінімальною кількістю людей можна робити шоу.

Усик почув підтримку людей і у 7-ому раунді послав в нокаут свого суперника, який розчарував. Все-таки, до гри було стільки розмов.

Бій Усика

Після гри українець подякував людям за підтримку, а у свою чергу подякували словами «молодець» нашому спортсмену.

Загалом, якщо все підсумувати, то вважаю що по телебачення бокс дивитися цікавіше. Хоча, на стадіоні є свій плюс: люди, атмосфера, повно великий екранів і так далі.

Вітаємо Олександра Усика із завоюванням титуду інтерконтинентального чемпіона WBO у важкій вазі.

Насамкінець, пропоную переглянути відео, де ви побачите як співають гімн нашої держави перед боєм:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*