У Львові офіційно запрацював Різдвяний ярмарок – 2015 - Блог про Львів

У Львові офіційно запрацював Різдвяний ярмарок – 2015

Різдвяний ярмарок - 2015

Коли кілька днів тому ваш автор прогулювався центром нашого міста, то побачив, що там всерйоз зайнялися облаштуванням хатинок з яких будуть продавати різного роду продукцію львівські та не лише підприємці.

Зрозумів, що, незважаючи на погану політичну ситуацію в країні, черговий, а за ліком шостий, Різдвяний ярмарок таки відкриється.

Дні минали, ярмарок не відкривався. І от вчора, 12 грудня ваш автор повертаючись додому на автобусі побачив, що де-де-де ятки засвітилися і почали працювати.

Як сказала мені жіночка, що сиділа біля мене, офіційне відкриття Різдвяного ярмарку заплановане на 13 грудня.

Що ж, виходить в суботу треба все поприбирати і не полінуватися поїхати на відкриття ярмарки. Така подія в нашому місті відбувається не кожного дня ж.

Приїхав Воробус в центр і розпочав свою прогулянку із площі Ринок. Так от, щоб ви знали, Різдвяний ярмарок працює в трьох місцях:

1 – неподалік історичного музею або фонтану Діани;
2 – в районі колишнього універмагу «Львів»;
3 – на проспекті Свободи.

Само собою, що основна маса хатинок та людей зосереджена саме там. Тому, довго гаяти я не став і пішов саме туди.

Коли заходиш на територію Різдвяного ярмарку, то одразу ж відчувається святковий настрій. Багато людей, запах смачних страв, гарячого вина, різдвяні ліхтарі тощо.

Воробус не витримав «лихої» долі і також зупинився щоб купити собі гарячого глінтвейну. Ну, що поробиш, люблю я то діло Кому цікаво скажу, що коштує воно – 15 гривень.

Також читайте:   Що буде далі з стадіоном "Арена Львів?"

Попивши вина я не зупинився, а пішов далі ярмарком щоб подивитися а що ж там ще продають.

Побачив багато чого, а саме: штучні ялинки, мед, гаряче пиво, медовуха, сосиски, сувеніри, футболки, кошики, футбольну атрибутику ФК Шахтар.

Свято Андрія

Так, так, за цю команду на ярмарку теж не забули, навіть незважаючи на те, що футбольна першість пішла на тривалу паузу.

Одним словом, треба брати багато грошей і йти сюди. 😀

Щодо інших норм, то туалети є, смітників теж безліч, а про ярмарку нагадує велика вивіска посеред проспекту – «Різдвяний Ярмарок-2015».

Вечірній ярмарок

Ну, і як без казусів. Десь думав, що ці злісні «попрошайки» вже нарешті покинули головну площу Львова. Та, не тут то було.

Протягом години часу до мене підходив якийсь дідо що давав мені образочки і я мав за них заплатити хочу це чи не хочу, а також жіночка, яка казала що в неї нема грошей, роботи. На мої слова, що я зараз їй щось куплю поїсти вона відповіла банально – втекла.

Виходить не їсти вона хоче, а пиячити.

Якби там не було, Різдвяний ярмарок -2015 у Львові офіційно відкрито.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*