Нерукотворний образ Ісуса Христа перебуватиме у Львові до 19 лютого

Публічне вшанування

Відколи 30 січня до міста Лева із самого Ватикану привезли унікальну святиню – Нерукотворний образ Ісуса Христа, у місті відбувається шалений ажіотаж навколо неї.

Ще в перші дні, коли святиню відвідав Воробус, такої аж великої черги не було. Чесно, думав, що за пів години а то і швидше вдасться впоратися. Та, час показав що і двох годин було мало.

Але, це ще були квіточки. В останні дні людей до Львова з’їхалося стільки, що черга сягала аж до університету імені Франка.

Міській владі навіть довелося перекрити вулицю Листопадового чину від транспорту щоб люд міг себе почувати комфортніше.

Те, що відбувалося в черзі до святині вже ходять різного роду слухи. Кажуть що там і чергу вже продавали, і чай носили, і по кілька разів ходили з однією і тією ж дитиною.

Радує в цій ситуації той факт, що люди таки хочуть побачити святиню та притулитися до неї і, саме таким чином попросити в Бога миру для рідних, близьких та неньки України.

Гірше коли людям байдуже. Навіть не думав, що є такі люди, які будуть казати що в церкву привезли «фігню», «я забив стояти» і так далі.

Бог їм суддя… Що тут ще скажеш.

Нерукотворний образ Ісуса Христа мав перебувати в церкві святого Юрія до 15 лютого. А потім після публічної молитви за мир його мали повернути на своє постійне місце призначення.

Також читайте:   Як Воробус катався на човні в центрі Луцька

Спільна молитва відбулася. Вона зібрала, навіть незважаючи на холоду погоду, багато людей на площі перед собором. Щоб людям було більш комфортно на тій же площі був встановлений монітор на якому показали пряму трансляцію того що відбувається середині храму.

На площі Юра людно

Само собою взяв участь у спільній молитві за Україну й Ігор Воробус. Це було щось, таке собі душевне піднесення.

Ніколи не забуду слова митрополита львівського Ігоря, який сказав що не треба тримати ні на кого зла, а дякувати всім. Що цікаво навіть тим, що роблять вам та суспільству кривду.

Саме ми та ніхто інший зможе повернути їх на шлях істини.

Вже опісля загального ушанування образу стане відомо, що термін його перебування у місті Лева продовжено до 19 лютого.

Правда час відвідин знову змінено. Побачити та притулитися до святині можна тепер лише до 23 години. Щось мені здається буде все цілодобово як і було. Черга з людьми не може так просто розійтися.

Тому, якщо ви ще не були біля святині обов’язково сходіть до неї та помоліться за мир, якого так бракує Україні.

Без Бога – нікуди…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Тарас 16.02.2015 пише:

    “Навіть не думав, що є такі люди, які будуть казати що в церкву привезли «фігню»”
    Зважаючи на поведінку багатьох паломників, то стає частково зрозумілою негативна реакція багатьох осіб у соцмережах на цю подію… =(

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*