А день гамана вже не за горами - Блог про Львів

А день гамана вже не за горами

День гамана

За відсутності Ігоря Воробуса (має невеличкі проблеми) Омелько Косопизд не міг мовчати й вирішив порадувати численну аудиторію блогу, яка чекає на оновлення сайту, новою цікавою публікацією.

Тому, не гаймо часу, а поїхали.

Ось і наступає улюблене «совєтцьке» свято всіх жінок – «8 березня» або як кажуть в народі «день Гамана».

Особисто я ставлюся до цього свята як до пережитку радянської епохи, адже в Україні є день Матері, яке святкується в травні. Але, дівчата репетують що мовляв у мужиків вічно якесь свято то день захисника, то день десантника, то день бджоляра, а у нас одне-єдине – 8 березня і то його хочуть відмінити.

І тут Омелько пройшовшись по магазинам, глянувши по цінам трошки отетерів і вирішив що в умовах цінової кризи, коли люди економлять на всьому ці варіанти подарунків будуть доступні:

1. Квіти.

Ахахахахаха……квіти. Глянувши на їх вартість я зрозумів, що кращим варіантом буде їх не купляти, а сп….дити, заїхати на якесь село перестрибнути через тин та й «намикати цветочків», якщо Вас не хапнуть значить ви «красавчик».

2. Сніданок у ліжко.

Знаю багато знайомих, які саме на 8 березня готують для своїх половинок щось смачненьке? Цього року делікатесом будуть: гречка, салатік з капустою та чаюха з цукром. Побалуйте своїх половинок делікатесами. До речі, це самий шикарний подарунок зі всіх. Це для тих, хто має «рупії».

Також читайте:   Свято Матері (не забудьте привітати своїх неньок)

3. Туристичну подорож.

З тим курсом євро і доляра самим оптимальним варіантом буде туристична поїздка на «елєктричці» до Ходорова. Коштує таке задоволення 5 гривнів, але якщо заплакати, то можна і задурно проїхати типу «денєг нету ми беженци з Данбаса», там є Озеро можна сі на качок подивити і в лісі мох позбирати.

4. Ювелірні прикраси.

Ахахахахахаха. 🙂

5. Похід з коханою людиною в гості.

Піти в гості до сусідів, які мають «гйоші». Там можна нажертисі і напитисі на халяву. 🙂

6. Оригамі

Називається «дьошево и сердито» або «я евослепилиз того что било».

7. Вечірка вхаті або на природі.

«Чвертка самогонки» врятує ваш вечір вона в ціні ще не піднялася ….лол

8. Подаруйте дівчині себе.

Самий оптимальний подарунок. Тут взагалі тратитися не треба. 🙂 Просто скажіть їй що любите. 🙂

До написання цієї статті мене надихнула одна панянка, яка перебуває закордоном та стаття Горобуса датована 2013 роком.

Всім дякую за увагу, а Воробусу бажаю вернутися на блог. Без тебе скучнувато.

Автор статті: Омелян Косопизд.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. arhivarius 08.03.2015 пише:

    Історія говорить про те, що на вулиці Нью-Йорка вийшли повії, а не трудівниці швейних фабрик, як говорить про це комуністична пропаганда, які через те що матросам та робітникам не виплатили належну їм заробітну плату. Внаслідок чого, повії залишилися без засобів до існування. А прокомуністичні шлюхи, такі як Клара Цеткін, вирішили зробити це святом пригноблених жінок, яке було широко підтримано радянською владою. І це свято підтримував тільки соціалістичний табір, під тиском радянського союзу. Моя мати ніколи не вважала це свято святом жінок, воно для неї завжди було святом повій. :facepalm:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*