Теніс. Підсумки турніру “Вімблдон”- 2015 - Блог про Львів

Теніс. Підсумки турніру “Вімблдон”- 2015

Джокович знову перемагає

Давненько ми нічого не писали у блозі на тему такого виду спорту як теніс. Схоже, що час таки настав, адже вчора в англійському місті – Лондон завершилися змагання найстарішого турніру Великого Шолому під назвою – «Вімблдон».

Хто цьогоріч став тріумфатором цих змагань читайте у черговій публікації на блозі.

Розпочнемо зі змагань серед чоловіків.

Отже, у 2015 році у фіналі «Вімблдону» зустрілися перша ракетка світу – серб Новак Джокович та багаторічний переможець цих змагань, друга ракетка світу – швейцарець Роджер Федерер.

Перед поєдинком букмекери комусь аж такої переваги не віддавали. Звісно, були думки, що «Джока» таки здобуде перемогу, але враховуючи те, як впевнено до вирішального поєдинку по турнірній сітці пройшов Федерер сумніви були і ще й які.

Перший сет пройшов у дуже запеклій боротьбі. Тенісисти по черзі брали свої подачі і все логічного завершилося тай-брейком на якому вже серб шансів своєму супернику не залишив.

Другий сет – це копія першого, лише відмінність така, що перемогу в ньому знову ж таки на тай-брейку здобув Федерер. Цікаво, що швейцарець по ходу нього «горів» так сильно, але відігравши, увага, сім сет-болів таки зумів здобути «вікторію» та зрівняти рахунок в зустрічі.

Також читайте:   Теніс. Українець Долгополов обігрує Надаля

1-1 і все розпочинається спочатку. Нажаль, але на більше сил у старшого за віком Федерера не вистачило.

У третьому та четвертому сетах, Новак двічі брейканув і тим самим зумів перемогти як у сетах, так і у поєдинку загалом.

У жіночому розряді прогнозовану перемогу здобула перша ракетка турніру – американка Серена Вільямс, яка у фінальному поєдинку перемогла іспанську тенісистку – Мугурудзу.

Гарбін взагалі останнім часом дивує тенісну громадськість своїми перемогами. Як бачимо, зусиль щоб перемогти грізну Серену їй так і не вистачило.

Щодо пар, то в жінок перемогу здобув дует тенісисток у складі Мартіни Хінгіс та Сані Мірзи, які у надважкому поєдинку були сильнішими за російську пару: Весніна/Макарова.

У чоловічому парному розряді перемогу здобули румунський тенісист Хорія Текеу і голландець Жан-Жюльєн Ройер. У фінальному матчі Текеу і Ройер, що отримали при посіві четвертий номер, грали з тринадцятими ракетками турніру британцем Джеймі Марреєм і австралійцем Джоном Пірсом і перемогли їх у трьох сетах.

Що далі? А далі будуть представницькі турніри, а вже в серпня розпочнеться черговий турнір Великого Шолома під назвою – U.S. Open.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*