Як ремонтують дорогу від Львова до Івано-Франківська - Блог про Львів

Як ремонтують дорогу від Львова до Івано-Франківська

Ремонт дороги

Як ви зрозуміли по останніх публікаціях, після кількох днів відпочинку повертається на блог із своїми публікаціями – Ігор Воробус.

Так, так, таки відпочинку. Я таки зумів перебороти набридливу хворобу та вибратися в улюблені Карпати.

Про те, куди ми на цей раз їздили почну розповідати вже завтра, а поки що кілька слів про приємний сюрприз який очікував на автору блогу на дорозі Львів-Івано-Франківськ.

Чергова поїздка в гори для Ігоря Воробуса розпочиналася саме із цієї дороги, адже на цей раз ми не стали тягти бика за рога і вирішили подорожувати автомобілем.

Дорога на чергову вершину пролягала якраз через дорогу на Івано-Франківськ. Пам’ятаю ще минулого року їхав по цій дорозі не один раз, то просто жахався.

Десь в районі від Синівського кладовища і до Бібрки дорога була в жахливому стані, потім більш менш можна було проїхати і знову ями.

Колись це мало завершитися?

Пам’ятаю велика кількість критичних публікацій, в тому числі й від Воробуса змусила владу міста й області таки зробити цей «кавалок» дороги, та не більше. Решта ж дороги на Івано-Франківськ бажала бути кращою.

Повертаючись до теми поїздки автора блогу і компанії скажу, що виїхали ми зі Львова, доїхали до Синівського кладовища і зупинилися.

Також читайте:   Сихів заживе по-новому

Не подумайте, що природа нас змусила це зробити. Якраз навпаки – робітники, які, увага, наводять лад на дорозі.

Отакої… Здивувався. Знову думав, що ями загорнуть і на цьому все. А не тут то було.

З кожним кілометром дороги я починав розуміти, що дорогу, яку не ремонтували більше як 30-ть років таки привели до належного стану.

Починаючи від кладовища і аж до початку Івано-Франківської області ти не те що їдеш на транспортному засобі, а й можеш паралельно казати пасажирам в салоні щоб пили чай, пиво, воду. Вона точно не виллється через наїзди на ями.

Можна і попити пивця

100-110 кілометрів на годину ти просто не відчуваєш.

Робочим залишилося ще нанести розмітку на дорогу. А все решта – краса.

Зупиняємося таки на певному проміжку ділянки нової дороги в туалет. І поки мої приятелі пішли поговорити з природою розпитую в робітників що ж то в лісі здохло, що дорогу почали робити.

Один із чоловіків відповів, що ще на початку літа прем’єр – Яценюк виділив гроші на ремонт дороги. Спершу її ремонтують у Львівській області, а потім будуть ще й у Франківській.

Таки можемо щось як захочемо????

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Arwenita 25.08.2015 пише:

    “100-110 кілометрів на годину ти просто не відчуваєш”.

    Ото ви “летіли”… Не страшно було?

    А дорога таки красива 🙂 Сподіваюсь, на ній ентузіазм робітників і кошти з бюджету не закінчаться.

    • VIK 28.08.2015 пише:

      100-110 км/год – то середня швидкість по нормальним дорогам
      Як би Воробус написав 200-210 – ото летіли =)))

  2. edinjimmy 26.08.2015 пише:

    до Бібрки зробили гарно. Цікаво як там дальше ? Від Бібрки до Рогатина , від Рогатина до Франківська , і від Франика аж до Буки ??? Хто там катався , поділіться інфо будь-ласка

  3. Karpatska_Mavka 29.08.2015 пише:

    Дорогу Львів-Івано-Франківськ зробили тільки частково, до с. Фраги(тут зустрічається Львівстька обл.з івано-Франківською), а дальше чиновноки Франі ціле літо проводили тендер. Аж так що виграла “Скорзонера” прибліжонні до пана Шевченка, а що дальше ніхто не знає обіцяли до жовтня зробити, але здвигу немає. А щодо львівської ділянки там здається ремонтувала турецька фірма, от і відповідна якість.(Надіюся на довго)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*