Від смерті нікуди не втечеш….

Річард Гір

Якщо хтось думає, що Воробус захворів чи забив на блог, то ви помиляєтеся. Просто банально не мав часу дописувати на ресурс. Та й зараз особливо не маю, тому довгих вступів робити не буду, а перейду до теми сьогоднішньої публікації.

А вона буде про життя в цьому нелегкому світі. Нещодавно інтернет підірвав допис відомого актора – Ричарда Гіра, який сказав, що «Ніхто з нас не вибереться звідси живим…».

Після того, як я прочитав весь допис – можу погодитися з цією людиною. І справді радіти треба життю поки воно є, а то ти не знаєш що з тобою станеться вже завтра.

Як приклад він наводить двох людей. Жіночка, яка ціле життя за собою слідкувала, їла здорову їжу, постійно консультувалася з лікарями, не вживала спиртного, займалася спортом у 76 дізналася що в неї рак шкіри.

Це вже діагноз і рак невиліковний.

Інший чоловік ціле життя пив, їв все що хотів, спортом не займався, до лікарів ніколи не звертався. Зараз йому 81 рік і він почуває себе чудово. Може навіть молодим давати фору.

Як би ви не намагалися, ви ніколи не сховаєтесь від своєї внутрішньої отрути. Рано чи пізно вона вас наздожене. Як сказала смертельно хвора жінка: «якби я знала, як закінчиться моє життя, то ніколи б не слухала лікарів, а жила б у своє задоволення».

Також читайте:   Про повернення у спорт, болі у спині та дивакуватість людей

Світ побудований так, що рано чи пізно нас всіх чекає одна дорога. Хтось піде в пекло, хтось на небеса, але помремо ми все рівно.

Пригадується фільм «Пункт призначення». Сюжет був наступний:

Жіночка їхала в транспорті й в один прекрасний момент їй приснилося що зараз буде аварія після якої всі загинуть.

Минув час, вона прокинулася й зрозуміла що це був віщий сон. Людей то вона врятувала, але потім події у фільмі почали так складатися, що всі люди, яких жінка врятувала почали вмирати.

Завершилося все плачевно. Тому що від смерті нікуди не втечеш. Вона все рівно за тобою прийде.

Як і Ричард Гір, так і Воробус радять нашим читачам жити у своє задоволення. Хочеш щось зробити, то роби, бо потім такого шансу може вже й не бути.

Насамкінець, цитую слова відомого актора, які він написав насамкінець: «Робіть те, що вам хочеться. Їжте смачно, засмагайте на сонці, не соромтеся лінуватися. Будьте дурними і дивними, але будьте собою. Адже на все інше просто немає часу!».

Незабаром продовжимо… Залишайтеся з нами….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 09.10.2016 пише:

    Передбачити щось звичайно важко, але і впадати в повний фаталізм теж тупо. До 76 років теж треба ще вміти дожити, а те що якийсь чувак в 81 рік нормально себе чує при тому що за життя не старався з себе когось виліпити – це дуже добре, але це також не означає що він чимось все життя гробив. Все ж думаю, що якщо жити кожен день так ніби цей день останній, то цей останній день настане набагато раніше ніж мав би.

  2. The Notorious B.I.G. 10.10.2016 пише:

    Та то Гороб просто хоче заспокоїти сам себе бо він є алік 🙂

  3. Юрко 12.10.2016 пише:

    то він на Тибеті такий мудрий став? хочу також до тих монахів 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*