Зодіакальний гороскоп на 2017 рік (Козеріг, Водолій, Риби) - Блог про Львів

Зодіакальний гороскоп на 2017 рік (Козеріг, Водолій, Риби)

Гороскоп у рік півня

Завершуємо розповідати про життя та дії знаків зодіаку в 2017 році.

Перш ніж почати опис чергових знаків зодіаку скажу, що зодіакальний гороскоп для Овнів, Тельців та Близнюків на 2017 рік можна прочитати тут, для Раків, Левів та Дів тут, а для Терезів, Скорпіонів, Стрільців тут.

Козеріг (22.12 – 20.01)

Найбільш важливими подіями 2017 року виявляться для цього знаку зодіаку ті, які будуть пов’язані з боротьбою за владу, за нові посади і кар’єрний ріст. Козероги повинні бути готові до того, що проти них будуть сильно грати життєві обставини і вставляти палиці в колеса інші люди.

Слід перевіряти будь-яку інформацію, яка стане надходити, на предмет точності і достовірності. Ця порада буде працювати, як в області ділових інтересів, так і в сфері особистих відносин. В середині весни буде вирішуватися питання про нове призначення Козерогів, тому в даний період слід тримати себе в тонусі. Восени можна буде відпочити від напружених буднів першої половини року і скористатися сприятливим періодом в любовних відносинах, повністю звільнених від стереотипів і непорозумінь.

Водолій (21.01 – 19.02)

У 2017 році Водолії повернуться до людей. Протягом останнього часу вони вели відсторонений спосіб життя. Тепер представники цього зодіакального знаку спробують зайняти активну життєву позицію з тим, щоб, якщо і не висуватися в лідери, то хоча б увійти до провідної групи. Прагнення до незалежності нікуди не дінеться, але на цей раз Водолії будуть створювати альянси на паритетних засадах, з усією відповідальністю і прагматично. Чітко усвідомивши, що один в полі не воїн, вони почнуть робити численні спроби до зближення з різними людьми. Буде непросто домогтися взаємодії, але, врешті-решт, бажання представників цього знаку Зодіаку здійсняться.

Також читайте:   Як Воробус був у "Crazy Town"

Можливі проблеми зі здоров’ям. То ж, варто займатися фізичними вправами та при можливості плавати.

Риби (20.02 – 20.03)

2017 для цього знаку зодіаку буде дуже й дуже важким. Стосується це в першу чергу особистого життя. У певний період часу може настати такий момент у стосунках, що Риби не будуть знати що робити далі. І лише холодний розум зуміє зробити так, що все буде добре.

Боятися змін не варто й за фразу – «за своє щастя треба боротися» також не варто забувати.

Щодо інших сфер життя, то 2017 – це рік подорожей для Риб.

У період з лютого по травень включно, велика ймовірність нарватися на шахрая або конкурента, який спробує привласнити собі заслуги Риб. Гороскоп не радить в цей час укладати угоди і підписувати контракти. Позитивна динаміка почнеться восени. Можна створювати альянси. До цього періоду Риби вже матимуть базові напрацювання, які принесуть перший успіх. Партнерство допоможе розвинути його і привести до логічного завершення.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*