Зодіакальний гороскоп на 2018 рік (Рак, Лев, Діва) - Блог про Львів

Зодіакальний гороскоп на 2018 рік (Рак, Лев, Діва)

Собака

Продовжуємо звертатися до зірок. На цей раз будемо прогнозувати поведінку людей, які народилися під наступними трьома знаками зодіаку, а саме: Раками, Левами та Дівами.

Перед тим, як перейти до опису, нагадаю, що зодіакальний гороскоп для Овнів, Тельців та Близнюків на 2017 рік можна прочитати тут.

Рак (22.06 – 22.07)

По житті Раки дуже замкнуті люди. Це не Овни, яким якщо що-небудь не подобається, то вони одразу ж бісяться й про це знає весь світ. З Раками все набагато складніше.

Щодо 2018 року, то він для цього знаку зодіаку буде багатим на пригоди. Раки будуть багато мандрувати. Можливо очікується переїзд у друге місто. Зорі кажуть, що це буде пов’язано або ж із коханням або із зміною роботи.

Взагалі Ракам у новому рої рекомендовано зберігати спокій й не піддаватися на провокації. Якщо гармонія буде збережена, то рік видасться успішним. Якщо ж ні, то будуть сварки з рідними, друзями й, зрештою, на роботі.

Лев (23.07 – 23.08)

Як кажуть, Лев він і в Африці Лев.

Головний секрет чарівності цього знаку в 2018 році – це класичний стиль і стриманість у всьому. Дане правило забезпечить Льву надійний успіх у всіх сферах його життя, і перше, на що йому варто звернути увагу, це, звичайно ж, його імідж.

Також читайте:   Футбольні інтелектуальні бої по-київськи. Частина перша

І ще один важливий момент. У 2018-ому Леви будуть надавати перевагу класиці не тільки в одязі. У будь-яких справах – і в бізнесі, і в спілкуванні, і в любові – Льву не завадить бути трохи більш консервативним, віддаючи перевагу перевіреним шляхам. Час для змін ще не наступив.

Діва (24.08 – 22.09)

Діві зірки прогнозують хороший рік. Її тонка натура в новому році обов’язково знайде своє гідне застосування, забезпечуючи успіх і в справах, і в любові. Навіть її підвищена строгість і вимогливість до себе і до інших буде прийматися оточуючими з розумінням.

Тим не менше, Дівам рекомендують бути стриманішими у спілкуванні з людьми. Що мається на увазі? Інколи щоб посваритися з іншими людьми достатньо сказати лише одне слово.

У 2018 зірки радять сто разів подумати, чим один раз сказати.

А ще Дівам прогнозують дітей, тому у жінок можлива вагітність.

Це всього лише гороскоп. Пам’ятаймо, що ми – творці свого щастя й саме від нас залежить подальша доля.

Далі буде….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*