Як вибрати сережки? - Блог про Львів

Як вибрати сережки?

Як вибрати сережки?

Сьогодні один знайомий задав мені у месенджері цікаве запитання: що подарувати дівчині на ювілей, щоб не банально і пам’ятно? Я одразу відповіла: щось з ювелірних прикрас. Є цікаве прислів’я, що жінки люблять вухами, тому саме для вушок можна подарувати прикрасу. То як же вибрати ідеальні сережки? Звичайно, в ідеалі сережок має бути багато, щоб було з чого вибрати, та все ж зупинимось на нюансах покупки.

Якщо підвіски, перстені носять не завжди і не всі, то сережки невід’ємна частина образу практично для усіх дівчат і жінок, ну і для деяких чоловіків. Тому начебто простий вибір може перетворитись у дилему, треба згадати стиль одягу, в якому середовищі жінка проводить більшість часу, форму обличчя, колір очей. Інколи саме сережки можуть стати завершальною ізюминкою всього наряду.

Зупинимось на базових рекомендаціях стосовно вибору сережок.

Метал

Звичайно, дорогоцінні платина, золото чи срібло гарантовано довго носитимуться і радуватимуть око, і швидше за все не викличуть алергії. Біле, рожеве чи жовте золото можна поєднати практично зі всіма дорогоцінними каменями у цікавий виріб. Єдиний нюанс – це ціна, хороші сережки коштуватимуть відповідно.

Варіанти бюджетних сережок: гіпоалергенні з титану, дешеві з сплавів нікелю. Правда, варто розуміти, що дешеві сплави можуть ржавіти, вушка від них боліти чи підгнивати. І якщо сережки можна поміняти, то вуха у вас одні. І лікування проколу у вусі після неякісних сережок інколи може вилитися у ціну якісних.

Також читайте:   Цікаві факти про ювелірні вироби

Підібрати для себе або ж на подарунок хороші сережки можна, наприклад, в ювелірному гіпермаркеті «Золотий стандарт», де представлено понад тисячу моделей – https://zolotoy-standart.com.ua/ua/catalog/sergi/.

Форма виробу

Звичайно, варіантів форми сережок є безліч, зупинимось на основних.

  • Видовжені. Їх ще називають сережки-підвіски. Ідеальні для круглого лиця, оскільки візуально його видовжують. Довжина таких сережок інколи сягає плечей, якщо вони прикрашені камінцями, то ефектно завершують вечірній наряд.
  • Сережки-кільця. Зручні для дітей і для тих жінок, які ведуть активний спосіб життя, оскільки ймовірність їх загубити за рахунок міцної застібки фактично нульова. Вони пасують до спортивного стилю, до кежуалу, є звичайно і святкові прикрашені варіанти.
  • Сережки-цвяшки. Цвяшки зазвичай маленькі та акуратні на вигляд сережки, кріпляться на мочці вуха ззаду, тому здаються приклеєними до вуха. Вони, як правило, прикрашені малим камінчиком, яким можна підкреслити колір очей чи головного аксесуару у наряді.

Як вибрати сережки?

І, звичайно, при виборі сережок головним критерієм має бути смак майбутньої власниці, можливість підкреслити її індивідуальність та особливості зовнішності.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*