Про поїздку у Відень, нові виклики та львівську погоду

Воробус повертається

Як і анонсував раніше, вашого автора кілька днів не було у Львові, тому й на блозі не з’являлися нові пости. Але, так завжди не буде, то ж вже сьогодні, 3 травня, щось та й напишу.

Звісно, що це жарт, адже наперед знаю про що буду писати. Тому, не гаємо часу, а поїхали.

Розпочнемо з філософії. Люблю ж я подискутувати про життя.

Отже, чим живу на цей раз?

Одразу ж після свята Великодня Ігор Воробус відправився у подорож новими містами Європи. На цей раз мені вдалося відвідати столицю Угорщини місто Будапешт та столицю Австрії місто Відень. Не сказати, що мені не сподобалося, це нічого не сказати. Звичайно, що радий був відкрити для себе щось нове. Єдине чим не задоволений, так це дорогою. Вона виснажила, плюс були свої моменти про які напишу вже незабаром.

Поки що відпочиваю, набираюся нових сил щоб знову відправитися у подорожі.

Також читайте:   Пияки, ігромани або як в людей немає мотивації в житті

До речі, наступна, якщо все вдасться, вже найближчої неділі. Щось ми з колегами таке придумали веселе аж самому цікаво. Найцікавіше аби погода сприяла нашим планам.

Вона у нас дуже й дуже цікава. Для прикладу, сьогодні погода мені нагадує лютий місяць, коли годину падає дощ, а потім дві години світить сонце. Незрозуміло що відбувається.

Тому, якщо хочете після роботи погуляти обов’язково прихопіть з собою парасольку. Вона вам не завадить.

А ще у ці дні місто Лева святкує свій 763-й день народження. Протягом трьох днів у різних локаціях відбуватимуться заходи, присвячені якраз Дню міста. Тому, якщо є бажання, то можете відвідати ті чи інші заходи. Можливо й Воробус кудись сходить. Найголовніше відпочити як слід й з новими силами рухатися далі.

Вже зараз маю запрошення на весілля в інше місто куди незабаром також поїду.

Залишайтеся з нами й обіцяю скучно точно не буде.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*