Браво, Федерація або як купити квиток на Україна – Португалія нереально

Де квитки?

14 жовтня національна збірна України з футболу має провести відбірковий поєдинок у рамках кваліфікації на чемпіонат Європи. Суперником “синьо-жовтих” буде діючий чемпіон Європи збірна Португалії.

Ця гра відбудеться у Києві й вже зараз відчувається ажіотаж щодо цього протистояння. Ваш автор вирішив побавитися з квитками й зрозуміти що ж відбувається насправді.

Розпочнемо з того, що стадіон у столиці нашої країни не малий, вміщує приблизно 70000 глядачів. Здається нічого складного нема, мав би розпочатися продаж, люд міг би собі придбати заповітні перепустки й навіть не задумуючись їхати на протистояння лідерів групи.

Але, як завжди, у нашій країні все робиться через одне місце. Квитки купити важко, простіше сказати неможливо. Вірно сказав один мій приятель, що це ще гірше ніж у совку.

Звернемося до історії. 17 числа в інтернеті з’явилася інформація, що розпочато продаж квитків між збірними України та Португалії. Але, є один нюанс.

Справа у тому, аби мати можливість придбати заповітну перепустку організатори запропонували купити квиток на гру між збірними України та Литви, яка відбудеться на три дні раніше у Харкові. Людина купує квиток на цю гру й отримує доступ до квитків на Київ.

Це вже рагулізм вищої марки. Для чого мені купувати квитки на Харків якщо мені туди їхати далеко? Просто купити і не йти на гру? Що федерація футболу цим доб’ється? Буде пустий стадіон?

Знову ж таки дивлюся на Харків, вернутися до Львова я не маю чим, треба додаткові витрати на проживання. І для чого заробляти на людях? Мало грошей? Якщо у Харкові люд не хоче йти на збірну, то зробіть гру у Львові чи Дніпрі. Повний стадіон гарантований.

Також читайте:   Євген Коноплянка: Рома чи Дніпро?

Як ще можна купити квиток на гру між Україною та Португалією? Це можуть зробити власники карток Вболівальника від УкрГазбанку. Почав дізнаватися як її отримати. Наговорили мені багато, умов також, вирішив не зв’язуватися з ними.

Залишилося чекати другого етапу продажу квитків. Він мав розпочатися 20 числа.

Зараз на годиннику 12 година дня, 20 вересня, заходжу на сайт, вибираю подію, а мені кажуть, що не маю доступу до неї. Де логіка?

Ок, роблю запит до сайту, який займається продажем квитків. Надійшла відповідь, що вони самі не знають коли він розпочнеться. Як скаже федерація футболу України, так і буде. Совок? Ще й який совок. Відпадає бажання взагалі кудись їхати.

До слова, 17 числа через власні джерела побачив схему секторів куди продаються квитки. Відкрито було дуже мало секторів. Запитання – а де решта секторів? Роздають кому треба?

Ціни також захмарні – від 200 гривень. То мені треба викласти 600 гривень аби глянути на португальців, які будуть швидше за все не мотивовані? Я собі можу уявити що було би якби у Київ приїхала Барселона чи збірна Бразилії.

І ще одна інформація – квитків у касах продавати ніхто не буде.

Браво, Федерація!!!

P.S. Буквально тільки що з’явилася інформація – квитки продані, які навіть не розпочали продавати?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*