Гранд ліга ОАКЛ. «Галицька здоба» – «A-Z Techno». Анонс - Блог про Львів

Гранд ліга ОАКЛ. «Галицька здоба» – «A-Z Techno». Анонс

Прев'ю

Гранд ліга ОАКЛ. «Галицька здоба» – «A-Z Techno». Анонс

Сьогодні, 5 вересня, на штучному полі «Знесіння» продовжаться змагання у Гранд лізі Львова, яка проходить під егідою ОАКЛ.

Зокрема, свій 11-й поєдинок у змаганнях зіграє «Галицька здоба», які поміряються силами з «A-Z Techno».

На даний момент команди вирішують різні турнірні завдання. Наша команда із 27-а балами в активі перебуває на другому місці в таблиці, відстаючи від лідера «Княжого ринку» на 6 очок. Проте, підопічні Сергія Тригубця мають ще одну гру в запасі.

Зовсім інша ситуація в «A-Z Techno». «Помаранчево-чорні» набрали 21 очко, 5 місце в турнірній таблиці й 4 очки від третього місця.

У цьому сезоні майбутні суперники зустрічалися двічі.

Також читайте:   Перша ліга Львова. «Галицька здоба» розгромила «Здвиг»

Спершу це відбулося 25 червня. У рамках кваліфікації за потрапляння до Гранд ліги ОАКЛ «пекарі лише наприкінці гри вирвали перемогу – 3:2. Забитими голами у складі нашої команди тоді відзначилися: Святослав Гірний, Богдан Стефанків та Олег Партика.

Друге очне протистояння «Галицької здоби» та «A-Z Techno» відбулося 13 серпня. Вже у рамках «Кубка Незалежності 2019» підопічні Сергія Тригубця не замітили свого суперника – 8:0.

Дублі на свій рахунок у цій грі записали: Сергій Кушецький, Роман Москалик та Богдан Стефанків. Ще по голу забили Олександр Хлюбко та Сергій Шафранський.

Насамкінець додамо, що поєдинок між «червоно-жовтими» та «помаранчево-чорними» розпочнеться о 19 годині 30 хвилин.

Запрошуємо підтримати нашу команду!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*