Жах вулиці Шевченка

Жах

Незважаючи на те, що ще раніше автор цих рядків анонсував закриття велосипедного сезону, на двохколісному я таки ще катаюся. Як кажуть, користаюся останніми днями тепла, адже вже на вихідних у Львові та області істотно похолодає й буде падати сніг.

Мені точно буде не до велосипедів. Поки що ж ще катаюся й у найближчі дні не дивуйтеся що будуть з’являтися пости на цю тему.

Розпочинаємо…

Отже, буквально день тому мені треба було поїхати на Левандівку. Враховуючи шалені корки на дорогах, не хотів користуватися ні приватним транспортом, ні громадським, а взяв свого «коня» й попрямував до бажаного місця призначення.

Корки дійсно були, але ж для того і є велосипед за допомогою якого можна їх об’їхати. Як у воду дивився, що їхати треба через привокзальну площу, а не через Шевченка.

На Шевченка мене «занесе» і згодом я про це пожалію.

Їхати через Привокзальну дуже просто, отримуєш задоволення від поїздки, єдине де треба бути уважним, так це на вулиці Степана Бандери. Цей ділянок дороги вже давно проситься ремонтувати. Ніби місто обіцяє це зробити, але питання коли?

Щодо Левандівки, то тут все просто: є нормальна велосипедна дорога, потім якісна дорога й вже потім виділена велосипедна смуга на проїзній частині.

Також читайте:   Чому маршрутки так погано їздять у вихідні дні?

Назад же вирішив скоротити шлях і подався велосипедом по вулиці Шевченка. Ще мене перед тим приятель попереджав аби не їхав туди. Не послухав.

Так ось, далі без нецензурщини не зможу висловитися. Такої поганої дороги у нашому місті я ще не бачив. Це просто п….ц. Іншими словами не можу висловитися.

Їхати на велосипеді неможливо ні по тротуарі, ні про дорозі. Усюди суцільні ями, провалялля, тротуари то є, то їх нема. Їду, знову яма. Бували моменти, що я змушений був тупо злізти і йти пішки. Але, і пішки там ходити небезпечно.

Десь після повороту на Краківський ринок з’являється велосипедна доріжка і по ній їхати неможливо. Там якийсь рагуль поставив автомобіль, який вже не їздить, мабуть, років так зо двадцять. Знову треба злазити.

Це просто жахіття. Якщо чесно, соромно мені за місто, що така вулиця, з такою назвою і перебуває в такому жалюгідному стані.

І ще мене дуже цікавить, якого хрена туди впускають вантажні автомобілі? Щоб добити вулицю повністю?

Додому я таки доїхав, але відтепер моєї ноги на цій вулиці не буде, не те що велосипеда.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*