Друга ліга України. «Галицька здоба» програла «Любарту»

Післямова

Вчора, 18 грудня, у Луцьку продовжилися змагання Другої ліги України.

Зокрема, свій другий поєдинок у новому сезоні зіграла «Галицька здоба». На цей раз підопічні Сергія Тригубця гостювали в гостях у «Любарта».

До очного протистояння суперники підійшли абсолютно в однакових умовах. Як «пекарі», так і наш суперник у дебютних поєдинках нового сезону поступилися.

Поступилися вдома: «Галицька здоба» програла СК «Городенка» – 1:7, а «Любарт» нічого не зміг протиставити «Рівнестандарту» – 1:4.

Тому, галицько-волинське протистояння було фактично за шість балів.

Одразу ж варто зазначити, що двобій у Луцьку розпочався із запізненням на 20 хвилин. Через транспортний колапс «червоно-жовті» приїхали у СК «Адреналін Сіті» фактично перед початком гри і вийшли на гру з «Любартом» без розминки.

Хоча, якщо бути відвертим, у перші 10-ть хвилин команди не вразили. Обмаль моментів, велика кількість браку у діях гравців і, як наслідок, «сухі» – 0:0.

І лише на 11-й хвилині у грі виник перший момент. Це капітан «Галицької здоби» Святослав Гірний добряче приклався до м’яча, але захист господарів нівелював цей момент.

Відповідь «Любарта» була миттєвою та результативною. Тривала 14-а хвилина, коли Микола Богданов втратив «шкіряного», його підхопив Владислав Сизик і невідпорно пробив. Впоратися із цим ударом воротар «пекарів» Андрій Жук не зумів – 1:0.

Минає ще хвилина і господарі подвоюють свою перевагу. Знову удар здалеку і Сергій Вишневський застає зненацька нашого воротаря – 2:0.

Звісно, що такий результат став шокуючим для команди зі Львова і за мить Олег Партика вийшов у футболці п’ятого польового гравця. Одразу ж міг забити Олег Панасюк, але знову на заваді «шкіряному» став захисник «Любарта».

А на 18-й хвилині господарі паркету потроїли свою перевагу в рахунку. Провалом у захисті «Галицької здоби» скористався Олег Ничипоренко – 3:0.

Саме за такого рахунку команди й пішли на відпочинок.

У перерві гри головний тренер «червоно-жовтих» провів серйозну розмову, з перших хвилин другого тайму наші гравці почали активно пресингувати й результат не забарився.

Також читайте:   Підсумки студентської ліги з футзалу

На 25-й хвилині «пекарі» заробили штрафний і після удару Миколу Богданова м’яч зачепив Олеся Великого й залетів у сітку воріт «Любарта» – 3:1.

Ще через три хвилини Олега Панасюка вивели на побачення з кіпером лучан і 13-й номер нашої команди не схибив – 3:2.

Вже у наступній атаці міг забивати Святослав Гірний, але лише диво завадило йому влучити у пусті ворота.

А на 30-й хвилині гри гравці «Любарта» заробили п’ятий фол і були великі надії на те, що до кінця гри господарі зароблять шостий, а потім і сьомий та восьмий командний фоли. Але, цього не сталося.

Запалу гостей вистачило лише на 10-ть хвилин другого тайму, опісля чого прокинулися господарі. Вони провели ряд атак. Зокрема, міг забивати нестаріючий Сергій Піддубний, Владислав Сизик, але Антон Денчук (замінив у перерві Андрія Жука) діяв відмінно, а після удару Владислава Козачка за «пекарів» зіграла поперечина.

За дві хвилини до завершення гри Сергій Тригубець взяв тайм-аут, після чого Олег Партика знову з’явився на паркет у футболці п’ятого польового гравця.

Тривалий час наші гравці просто тримали «шкіряного» не загострюючи, але все ж останнє слово могло бути за нами. Залишалося декілька секунд до завершення гри, коли Панасюк опинився сам перед воротарем «Любарта» Денисом Лавренчуком, але на цей раз Олег схибив.

2:3 – друга поразка поспіль «Галицької здоби». «Любарт» же вітаємо з прем’єрною перемогою в історії цієї команди у змаганнях Другої ліги України.

Кращі гравці за версією прес-служби ФК «Галицька здоба»: Антон Денчук – Владислав Козачок

«Любарт» – «Галицька здоба» – 3:2 (3:0)

«Любарт»: Лавренчук, Піддубний, Козачок, Сизик, Жук, Романюк, Кузьмич, Ничипоренко, Вишневський, Дригульський, Лисенко, Матвійчук, Янчук

«Галицька здоба»: Жук, Денчук, Тригубець, Панасюк, Стефанків, Богданов, Партика, Великий, Гірний

Голи: Сизик, 14, Вишневський, 15, Ничипоренко, 18 – Великий, 25, Панасюк, 28

Попередження: Панасюк, 12

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*