Ярослав Журавчак: Завдання на сезон у “Benteler” тільки перемога! - Блог про Львів

Ярослав Журавчак: Завдання на сезон у “Benteler” тільки перемога!

Ярослав Журавчак

Футзальні змагання у чемпіонатах Львівської області тривають й сьогодні ми будемо знайомитися із командою «Benteler», яка досить стрімко увірвалася в футзальну еліту, двічі здобувши перемогу у змаганнях «Gold Business League».

Що це за команда, з яких умов вона була створена, про завдання на цей сезон та майбутні плани у розмові із Воробусом поспілкувався президент ФК «Benteler» Ярослав Журавчак.

– Ярославе, розпочнемо з «гарячої» теми. До завершення першого кола «Gold Business League» (проходить під егідою Асоціації футзалу Львова) команді «Benteler» залишилося зіграти один матч (проти «Спартака» – авт.) Як оціните проміжні підсумки виступу Вашої команди?

– Вітаю. «Benteler» досить непогано провів перше коло (без одного матчу). В принципі всі задоволені результатом. Щоправда ще рано говорити за підсумки, адже залишився важливий матч проти одного з фаворитів змагань «Спартака».

– Якою ланкою команди і гравцями задоволені, хто ж навпаки розчарував?

– Особисто я, як президент, так і тренер дуже задоволені всіма гравцями нашої команди. Помітно, що у порівнянні з першими турами ми вже зігралися і кожен гравець грає на своєму максимумі і віддається сповна. Окремо хочеться виділити нашого воротаря Ігоря Воробія, який показує неймовірні сейви і додає від гри до гри. Так тримати!

– Незабаром період дозаявок, чи будуть зміни у «Benteler», якщо так, то які?

– Так, ми плануємо заявити двох гравців, адже Олександр Горбей та Нікіта Елфімов перейшли до складу «Галицької здоби», плюс по одному гравця ще питання, з ним ще ведуться переговори.

– Які завдання стоять перед Вашою командою на цей сезон?

– Перемога в кожному матчі.

– Кого вважаєте основними конкурентами у боротьбі за чемпіонство?

– Цього сезону команди на порядок сильніші ніж у попередніх сезонах. Тому, виділити когось важко.

Також читайте:   Брати Дарміці в гостях у Високого замку

– Назвіть найкращий і найгірший матч у поточному сезоні?

– Найкращий проти «Вугільника», а найгірший, мабуть, прем’єрний проти «Advoca Team». Як я вже зазначив вище, команда була не зіграна, тому зіграла нижче своїх можливостей.

– Повернімося до 2017 року. Розкажіть як виникла ідея створити команду й за яких умов це сталося?

– «Бентелер Дістріб‘юшн Україна» на ринку нашої держави вже більше 10-ти років. Ми – представники німецьких заводів, які виробляють прецизійні труби для гідроциліндрів та гідравлічних ліній, а також гарячекатані безшовні труби. Загалом же займаємося імпортом в Україну якісного європейського металопрокату та гідравліки.

Одного разу під час відрядження директор фірми Андрій Марков запропонував створити команду, так як знав, що я бігаю футзал і наша фірма може допомагати нам в цьому. Хочу також подякувати компанії Гідрохаус, а саме Олегу Слободянику, який теж допомагає багато в чому.

– Чи не хотіли би спробувати перейти на більш серйозніший рівень?

– Бажання є, але у нас є тренер (Сергій Тригубець –авт.). Саме з ним будемо обговорювати ці питання після завершення сезону.

– Які Ваша команда має здобутки?

– Наразі ми двічі ставали чемпіонами «Gold Business League» (змагання проводилися під егідою АФЛ- авт.) у сезоні зима (2018-2019 років) та літо (2018 року).

– А чи пам’ятаєте Ви прем’єрний гол «Benteler» в історії?

– Якщо не помиляюся, то його автором є Микола Ревуцький, який забив «Advoca Team».

– Ваші побажання нашим читачам та всім, хто вболіває за «Benteler» та грає у футзал?

– Займайтесь спортом, розвивайтесь, читайте книжки, подорожуйте, любіть своїх рідних і ходіть до Церкви.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*