Контингент 1-3 Тайм - Блог про Львів

Контингент 1-3 Тайм

Герой матчу

Львівський Тайм здобув чергову перемогу у восьмому турі чемпіонату України з футзалу. З рахунком 3-1 була обіграна команда з Житомира місцевий Контингент.

Господарі майданчика до цього матчу мали у своєму активі 0 у графі очок і будь-що хотіли покращити цей результат. І їм це майже вдалося. Не хватило лише 2 хвилини, щоб зіпсувати настрій гостям із Львова. Але, про все попорядку.

Наші земляки прибули у Житомир після виснажливої подорожі у Севастополь, де вони здобули 3 очка. До цього матчу Тайм лідирував у турнірній таблиці маючи таку ж кількість очок як і Шахтар. Але, за кращою різницею забитих м’ячів випереджав їх. Першим він залишився й після цього матчу. Хоча проблеми були.

У заявці Тайму не було Легчанова і Москвіна. Зате, повернувся Чепорнюк, якому тренери давали час відпочити. І повернувся вдало, ставши героєм поєдинку.

Сама гра розпочалася досить спокійно. Команди не форсували подій зрідка пробиваючи по воротах. А потім Тайм почав набирати фоли. І у кінці першого тайму гравець львів’ян сфолив і Доманський у складі Контингента з десяти метрів відкрив рахунок. Чого так боявся коуч гостей – збулося. Це був так би мовити холодний душ для гостей зі Львова.

Також читайте:   Фінал IT-League. "LOHIKA" програла "SELECTO"

Другий тайм розпочався з атак гостей і це дало плоди – Чепорнюк (на фото) зрівняв рахунок. Здавалося, що зараз все стане на свої місця і Тайм спокійно доведе матч до перемоги. Але, час спливав, а гола не було. Ба ще краще, житомиряни могли вийти вперед, але схибили.

І все ж клас дався взнаки на 38 хвилині Дмитро Бондар зіграв на добиванні й вивів Тайм уперед. Господарі кинулися рятувати матч. Випустили 5-го гравця, але натомість получили м’яч у свої воротаю. Відзначився герой зустрічі Сергій Чепорнюк.

Таким чином, львівський Тайм здобуває чергову перемогу і надалі ділить 1-2 місце з Шахтарем, маючи у своєму активі по 22 очка. Третім іде Енергія – 19 очок.

Інші львівські команди зіграли так:

Ураган 0-3 ТВД
Кардинал 3-3 Єнакієвець
Енергія 2-0 ПФС

Тепер у наступному турі, який відбудеться 31 жовтня на Нас очікує 2 львіські дербі:

Тайм прийматиме Енергію, а ТВД поміряється силами з Кардиналом.

У статті використано фото з сайту fctime.lviv.ua

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Notorious BIG 25.10.2009 пише:

    мда…краще б замутив статтю де б усі хто не шарить у футзалі могли анекдоти писати і прікалуватись один з одного) 🙂

  2. bankiduki 26.10.2009 пише:

    гадаю , що ТАйМ виграє чемпіонство, ну хіба що Локомотив зашкодить йому 🙂

  3. mae5tro 27.10.2009 пише:

    Як на мене зараз реальні шанси виграти Чемпіонат а в подальшому і кубок УЕФА так це в КАДИНАЛА!!!!!!!!!!)))))))))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*