Динамо програє Барселоні (відео) - Блог про Львів

Динамо програє Барселоні (відео)

Мессі поховав Динамо

Дива не сталося. Що маємо, то маємо. Київське Динамо на своєму полі із рахунком 2-1 поступилося іспанській Барселоні і таким чином припинило виступати у цьогорічних єврокубках.

Перед останнім туром все-таки якісь але шанси були на те, що Динамо вийде ну хоча би не у плей-офф Ліги Чемпіонів, а у Лігу Європи.

І так все класно йшло, але тільки до 33 хвилини. І Рубін грав у потрібну нічию на виїзді із Інтером, але тут бац і все перевернулося із ніг на голову. Але, по все по порядку.

До матчу команди підійшли практично без втрат. У киян лише був відсутній Хачеріді. У Барси вроді були всі здорові. Навіть Чигринський прилетів до Києва, щоб подивитися матч.

Стартові склади команд особливо не здивували. Я особисто думав, що Гвардьола (тренер Барселони) може побереже лідерів типу Мессі, Ібрагімовича, але всі вийшли в основі і відіграли повний матч.

Сама гра розпочалося краще для НАС не придумаєш.

На 2 хвилині Динамо заробляє штрафний майже біля кромки поля і Шевченко іде бити. Удар і чи то сам Шева чи Мілевський по дорозі доправляють м’яч і куля влітає у ворота. Воротар Барси вроді впустив між ноги. Але, то не важливо. Ми виграємо.

Гол Мілевського

А у паралельному матчі Рубін грає у нічию із Інтером. За такого рахунку ми виходимо із групи.

Я і напевно не один уболівальник нашої країни до того, коли Барселона зрівняла рахунок не могли собі місця знайти.

Ясно, що іспанці зразу ж загнали киян на свою половину поля. Моментів не було, але тотальна перевага відчувалася. Статистика показала, що у Барселони процент володіння м’ячем був 73%, а у Динамо 27. Тут без коментарів.

Барселона ж забила із нічого.

Також читайте:   Воробус отримав квитки на футбольний матч Україна - Словенія

ЗЗ хвилина – Щось цикали, цикали і раптом простріл у штрафну і Шовковський щось протупив і захисник пролетів і Хаві зрівнює рахунок.

Гол Хаві

Після цього і мені і напевно всім стало ясно, що цього року для Нас Ліга чемпіонів закінчена. А тут ще і Інтер забив.

У другому таймі Барселона грала на результат. Динамо ж треба було не програти і команда виходила би у Лігу Європи.

Але, що тут говорити. Говорили балакали, сіли і заплакали. Барселона вроді і не летіла вигравати, але у підсумку перемога за ними.

Ну не вміємо ми грати на останніх хвилинах і все. І що би не говорили тренери – все одно не вміємо. Як тільки приходять останні хвилин 10, то все – капєц. Пропустимо стопудово.

86 хвилина – Мессі збивають біля штрафної. Сам потерпілий іде бити. І тут питання до воротаря Динамо. Не спорю ловив добре у цьому матчі. Але, якого фі*а ти стоїш у дальньому куті? Та стань по центру. Так зараз всі елітні воротарі роблять.

А так удар і все можна йти лягати спати. Мессі елегантно поклав м’яч у ворота.

Гол Мессі

Одні злі після матчу, другі напиваються. Але, тут нема чого злитися. Тут висновок один: треба вчитися грати на останніх хвилинах. А так клас гри Динамо показав, що до еліти футболу нам ще далекувато.

Підсумкова таблиця групи F виглядає наступним чином:

1. Барселона – 11 очок.
2. Інтер – 9 очок.
3. Рубін – 6 очок.
4. Динамо – 5 очок.

Іспанці й італійці крокують далі за трофеєм Ліги чемпіонів, Рубін іде у Лігу Європи, а ми “кусаємо лікті”.

У статті використано фото з сайту turnir.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 22 може ще щось напишете?

  1. Narcus 10.12.2009 пише:

    Автор забув додати ще 90+3-штрафний удар-до м’яча підходить Златан Ібрагімович—-ууудддааарррр і прямо в соску Олександру Шовковському-я чуть був не вмер зі сміху(:-))

  2. Narcus 10.12.2009 пише:

    На мій погляд гра вдалась і м’яч тримався досить не погано—загалом гра Барселони мені сподобалась))) Мессі підтвердив-що не дарма отримав кращого гравця-а наш Сашо як майстерно потрібно пропускати голи!!! Барселона просто сміялась з них-ні би то ,,ви забивайте скільки зможете а МИ вам заб’єм скільки захочемо,,))) Так що до європейського класу нам ще дуже далеко – хоч і були не погані матчі-але це на мою думку випадковість!!!!!!!!

  3. Архіваріус 10.12.2009 пише:

    Один мудрий чоловік сказав – грати треба вміти

  4. Narcus 10.12.2009 пише:

    Це він явно про Барселону говорив!!!

  5. bankiduki 10.12.2009 пише:

    Без коментарів. Побажання Динаму ,хай собі в цій Кончі Заспі,на своїй базі великими жирними буквами лозунг напишуть при вході на поле,стадіон тренування :” Не відкладай на 6 тур ,те що можна постаратися зробити у перших 3 трьох” . Мотивація має спрацювати.

  6. Narcus 10.12.2009 пише:

    bankiduki ти свою пропозицію їм на офіційний сайт кинь!!!

  7. bankiduki4 10.12.2009 пише:

    Та так і зроблю, тільки зміст… Були є і будуть “pro” вони

  8. zars 10.12.2009 пише:

    Сподобалось, як “великий шева” казав перед матчем: ” Ми поссраємся виіграть…”

  9. Narcus 10.12.2009 пише:

    А після він сказав що в них група була найважча-в якій по грі їх переграла лише Барса!!! Цікаво його було б запитати-чому серед 4 команд в групі де лідером була лише Барса- Динамо на останньому місці!!!

  10. Маестро 10.12.2009 пише:

    Не травіть пацанів!!! Челсі з Барсою минулого року грало абсолютно аналогічно, правда теж здули і називались гамноболістами, але ше не знайшлось на Барсу підходящої техніки!!

  11. Narcus 10.12.2009 пише:

    Барса-чемпіон світу!!!

  12. Гена Букін 11.12.2009 пише:

    Дивився я той футбол ніфіга наші не грали. Блін що мен евипустити і ше пару типів!!! Короче одним словом: “Не вмієш пердіти у воді – не страш рибу” 🙂

  13. Narcus 11.12.2009 пише:

    Це дійсно так-ти мені настрій підняв!!!)))

  14. Маестро 11.12.2009 пише:

    Гена тебе би з пацанами випустли і ми б побачили цирк)))))

  15. Narcus 11.12.2009 пише:

    Гена на Гена на Гена на ааааааа кракаділ в ваннай)))

  16. bankiduki 11.12.2009 пише:

    Динамо цього року поталанило, можна списати виліт з групи на те що зібралися всі чемпіони, але це не вирішує проблеми,вони бездарно відносяться до кожного 2-3 матчу,так само як і збірники.Можливо їм ця критика дещо дасть.

  17. Narcus 12.12.2009 пише:

    Критикуй не критикуй все одно-получиш шайбу!!! Вони гроші получають а не критику і їм все одно-можливо лише Шеві не байдуже до цього ставиться- бо він скоро вже буде закінчувати!!!

  18. Notorious BIG 12.12.2009 пише:

    Да насрати мені завжди було на Динамо! Команда алкашів та беларусів…А от Шахта єдина за кого ще можнаповболівати, думаю до 1/4 фіналу дійдуть полюбому!

  19. Narcus 12.12.2009 пише:

    А я думаю що в першій же стиковій вилетять!!!

  20. Notorious BIG 12.12.2009 пише:

    Хотів би поспорити на шось, але не буду, ще не зі всіма боргами розрахувався і то не знаю чи захочеться колись розраховуватись… 🙂 може добрі люди забудуть чи хоча б зроблять вигляд що забудуть 🙂

  21. Narcus 15.12.2009 пише:

    А розрахунок до нового року повинен бути-в новий рік буз боргів!!!:) Я тебе правильно зрозумів! От і поспоримо!!!:)

  22. Степан Цвяшок 05.01.2010 пише:

    Барса чемпіон!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*