Євро-2012 буде у Львові

Євро-2012

І все-таки Євро-2012 у Львові має бути. Вчора, 11 грудня, Виконавчий комітет УЄФА на Мадейрі прийняв остаточне рішення залишити за Києвом, Донецьком, Львовом та Харковом право приймати матчі Євро-2012. Польща делегує такі міста як: Варшава, Гданськ, Познань та Вроцлав. Україна прийме 16 матчів, а Польща -15.

Фінал має приймати українська столиця.

Ключовим питанням, яке переконало членів Виконкому УЄФА стало виділення українським урядом додаткових коштів на підготовку до чемпіонату. І ось рішення прийнято.

Як тільки Україна і Польща виграли тендер на проведення змагань відразу ж пішли проблеми. Про Євро-2012 вже навіть почали анекдоти складати, почали приколюватися. Причина проста як світ – Наша держава ще молода і не має досвіду організації таких змагань. Міста вроді вибрали, але проблема куча. Йшли навіть розмови, що Євро-2012 у НАС не буде.

Скільки разів вже приїжджали інспектори УЄФА, щоб подивитися чи вже щось роблять чи далі стоять на місці. Приїжджав і сам президент УЄФА Мішель Платіні. Подейкували навіть, що його трішки підпоїли, щоб не показувати проблем. Звичайно це жарт, але хто його знає.

Недавно я їхав на авто повз майбутній стадіон. Скажу чесно мене він не вразив. Працівників там майже не було видно. Понаставляли кранів, а от робота стоїть. Таке складається враження, що вони самі ще не знають який має бути той стадіон.

Навіть інспектори УЄФА порадили нашим чиновникам залучити іноземних інвесторів до будівництва стадіону.

Висновки не забарилися.

Дирекція з будівництва стадіону у Львові, компанія «Азовінтекс» та німецька компанія «Арена.Ком» підписали трьохсторонню угоду про співпрацю.

Також читайте:   Цезар Розалес-Міранда – підсумки цікавого візиту

Відповідно до угоди німецькі проектанти проведуть експертизу попередньо розроблених робочих креслень а також переберуть на себе розробку подальшої робочої документації львівського стадіону.

Щодо інших справ, то тут вроді легше. Ще є проблема із дорогами, аеропортом, готелями, але вроді за словами чиновників все має бути зроблено вчасно. Говорити, то не мішки носити, а у Нас якраз так люблять.

Інші міста вже стадіони здають. От наприклад Харків і Донецьк вже презентували стадіони, а у НАС нічого ще немає щоб показати.

Ясно, що для міста це буде прекрасно якщо у НАС пройде форум. Під чемпіонат буде інвестовано багато коштів, у тому числі — й провідними банками світу, розширення і будівництво аеропортів, доріг, спортивних арен, готелів, ресторанів, засобів зв’язку, інфраструктури відпочинку, туризму, банківської сфери.

Але, до того треба йти. Сподіваюся, що все буде з тим Євро-2012 нормально, а то Ви собі уявляєте як встидно буде якщо ми не приймемо чемпіонат. А статися може будь-що. Скоро вибори, а це завжди ризик. Хто його знає як складеться ситуація після них. Поживемо – побачимо.

Ага, і ще скажу одну річ. Вчора із другом обговорювали цю тему. Найбільше його цікавило питання скільки будуть коштувати квитки?

Пошукавши інформацію, можу сказати, що зараз ще точно невідома ціна, але приблизно буде у районі від 800 до 1000 гривень. квитки почнуть розповсюджувати із 2011 року.

А насамкінець пропоную Вам подивитися відеоролики про Євро-2012:

Сподіваюся, що такого у НАС не буде! 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. Notorious BIG 12.12.2009 пише:

    Зрівняти підготовку Полішу та України і зрівняти небо і землю!!! Один єдиний нормальний стадіон на Україні, галімі дороги, бруд, деякі тупі червоні вічно з відкритим ротом морди… бля Україні в повному політичному лайні… 🙁

  2. Notorious BIG 12.12.2009 пише:

    хось зранку трошки грамматика відстає, або ж просто не попадаю по клавішам 🙂

  3. Архіваріус 12.12.2009 пише:

    Писарчук сам стадіон та іншу інфрастрктуру не потягне, хіба що за друганів візьме Суркіса, Ахметова та Януковича з общаком.

  4. Narcus 12.12.2009 пише:

    Це вже добре що – вже нарешті вирішили де будуть проводитися матчі Євро 2012!!! І це добре що вибрали Львів! Бував декілька разів у вас на стадіоні Україна-що сподобалось то підтримка ваших фанатів! Які Україну так і Карпати підтримують просто на вищому рівні!!! А от дороги дійсно жахливі! Але час ще є!!!

  5. bankiduki 12.12.2009 пише:

    УЄФА може відкликати в будь-якого українського міста право на проведення матчів Євро-2012 у випадку, якщо будуть зірвані терміни підготовки об’єктів або не дотримані стандарти.Правильно, з нашим урядом по іншому не можна.

  6. Narcus 12.12.2009 пише:

    Надійтесь що все буде добре-і євро у вашому місті відбудеться 🙂 ! Так ще хочу поскаржитись на ваш аеропорт-він у жахливому стані!!!

  7. Notorious BIG 12.12.2009 пише:

    Narcus ти можеш встроїтись в аеропорт двірником 🙂 В тебе ще є багато вільного часу, щоб його довести до належного стану 🙂

  8. Narcus 15.12.2009 пише:

    Я буду пілотом а ти стюардесою 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*