Україну знову засипає - Блог про Львів

Україну знову засипає

Знову сніг

Ну такої зими як цього року напевно вже давно не було. Пам’ятаю восени ще точилися розмови на рахунок того, що цього річ снігу не буде зовсім .Відразу ж дали на сполох любителі лиж тощо. Та як бачимо – сніг є і не відомо коли він згине. І що цікаво і не дуже весело для мешканців це те, що Україну знов засипає.

Прогнози синоптиків не втішні. Невідомо коли ситуація стабілізується.

Так що ж із погодою і коли очікувати тепло?

Вчора зранку встав і дивлюся у вікно, а там знову замело. Снігу багато. А переддень вроді нічого не було.

Виходиш на вулицю і починається найвеселіше. Температура повітря майже плюсова, лише кілька градусів морозу і сильний вітер. Як наслідок, заметілі, які роблять дуже багато халепи людям. Вони паралізують все життя.

Якщо Ви думаєте, що циклон тільки у Нас, то Ви помиляєтеся. Весь світ має якісь проблеми із погодою. Зокрема у Італії і Киргизії сильні снігопади. У Іспанії зливи. Вчора навіть футбольний матч за участю московського ЦСКА і донецького Шахтаря відмінили із-за негоди.

У нас (Львівщина) ще пів біди, замело тільки Радехівський і Бродівський райони, а от на Сході і Півдні ситуація взагалі критична. Як повідомляють ЗМІ близько 400 населених пунктів опинилися у скруті. Десять областей фактично паралізовано. Всі новини гудять про снігопади у Донецьку і Дніпропетровську. Так глянеш, аж не добре стає на душі.

Також читайте:   Стояв Воробус і слухав весну

Складна ситуація у Тернопільській області. Дев’ять районів також замело.

Машини застрягають у пробках і стоять досить довго. Головне, щоб їх не задуло, бо тоді можна так і замерзнути у машині. МНС не встигають ліквідовувати наслідки негоди.

Що цікаво з гіркотою, що погода у найближчі дні не покращиться. У всьому винний південний циклон що потрохи переміщається Нашою територією.

13-14 лютого прогнозують також сильний сніг, який буде супроводжуватися хуртовинами, дощем, налипання мокрого снігу і майже плюсовою температурою, яка допомагає липнути снігу.

На Сході ситуація буде також невтішною Там прогнозуються пориви вітру 15-22 м / с, 13-го лютого в районі Азовського моря – місцями 25-30 м / с; хуртовини, у східній половині сильні хуртовини. На дорогах країни ожеледиця.

Не омине стихія і Нас – Львівщину. Циклон лютуватиме і у Нас.а 15-16 лютого прогнозують на Львівщині погоду із температурою +5 +7. Отоді почнеться. Як почне все таяти, то знову проблема – відлиги.

Сидимо вдома і намагаємося не виходити при потребі на вулицю. Колись то воно закінчиться?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 13.02.2010 пише:

    Тому причиною напевно горобці, бо вони слабо цвірінькали і тому нема гарної погоди. Воробусе, проведи виховну роботу зі своїми крилатими побратимами, нехай нацвірінькають гарну погоду. Тим більше, що свято Валентина на носі. 😆

  2. Notorious BIG 13.02.2010 пише:

    Тобі горобець вже бічу явно пшоно у голову б’є! ти порахуй нафіг скільки в тебе тих тем тіпа “і знову сніг” і “і знову засипає”! хватає повторюватись! раз почитав і піпєц, а то ті плагіати вже замахали, вони нецікаві 🙂

    АФТАР ВИПИЙ ЙАДУ!!!

  3. LaSet 13.02.2010 пише:

    всі на лижі! )))

  4. Архіваріус 13.02.2010 пише:

    LaSet пише: всі на лижі! )))

    А я більше полюбляю на саночках, тільки возити їх не дуже люблю. 🙂

  5. Narcus 13.02.2010 пише:

    Да на лижі б поїхати але часу немає-шкода 🙁

  6. zars 14.02.2010 пише:

    Notorious BIG пише: Тобі горобець вже бічу явно пшоно у голову б’є! ти порахуй нафіг скільки в тебе тих тем тіпа “і знову сніг” і “і знову засипає”! хватає повторюватись! раз почитав і піпєц, а то ті плагіати вже замахали, вони нецікаві
    АФТАР ВИПИЙ ЙАДУ!!!

    Шо таке “нафіг”, “тіпа”, “піпєц”, “афтар” зрозуміло; а
    хто такі “плагіати”?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*