Зоря 0:2 Карпати (Відео)

Зоря-Карпати

Футболу стає все більше і більше. Зима потрошки відходить і передає естафету весні і теплу. Та до тепла ще далеко. Про це Ми ще згадаємо.

У черговому 2 турі після зимової перерви, а загалом 19-му по рахунку Львівські Карпати на виїзді зустрічалися із Луганською Зорею.

Перемогу із рахунком 2-0 святкували Наші земляки.

У минулому турі майбутні суперники зіграли по-різному. Луганчани буквально вирвали нічию у Дніпропетровську, зігравши у нічию 2-2. а львів’яни у чудовому поєдинку на власному полі обіграли харківський Металіст із рахунком 2-2.

Їдучи до Луганська всі знали легкої гри не буде. Та і ще поширилася інформація, що поле у Луганську у поганому станію. Йшли навіть слухи начебто гру перенесуть у Донецьк. Та зіграти на власному полі Зоря змогла.

Скажу, що днем раніше зіграли молодіжні склади команд. Приємно що із рахунком 1-0 вікторію здобули львівські гравці. Єдиний гол із пенальті під завісу гри забив Ярослав Куцяба.

Тепер до матчу основних складів. Поле за чке переживали було у снігу. У Луганську падає сніг і мінусова температура. По грі можна сказати – її не вийшло. Постійна боротьба з м’ячем і як наслідок неточні передачі. При таких умовах гра іде до гола. Так вона і станеться згодом.

У складі луганських футболістів грають і колишні карпатівці – Єзерський і Шуст. Грали вони в основі. Але, останній став антигероєм зустрічі.

41 хвилина – удар Худобяка зупиняє Володимир рукою і як наслідок пенальті. До м’яча підходить Ігор Ощипко і впевнено реалізовує такий шанс. Шуст впав в один кут, удар був у другий.

Також читайте:   Володимир Крупчук: "Хочу, щоб команда росла і колись виступала у вищій лізі чемпіонату України"

А що Зоря? Та так як і Карпати. Сніжне поле заважало командам. Банальні удари і велика купа помилок.

А тут ще на зло господарям на 52 хвилині львів’яни заробляють штрафний. Кожанов справа навішує у штрафну і Артем Федецький вже у карколомному стрибку забиває другий м’яч. Після цього стало зрозуміло перемоги львів’яни вже не випустять.

Не скажу, що луганчани не хотіли. Просто не змогли. Тренер Зорі кидав у бій нових людей та марно. Та і слава Богу. Ми ж вболіваємо за Карпати. 🙂

Львів’яни грамотно захищалися і якби суддя призначив би пенальті за зніс Кополовця, то був би розгром. А так тренер львів’ян зробив заміни і тим самим заспокоїв гру. По черзі вступили у гру Ткачук, Гурулі і Зеньов.

Зоря могла відзначитися та Карпати у цей день були кращі. От скажімо епізод на 78 хвилині – удар Лазаровича через себе і м’яч торкнувся штанги.

Додані хвилини і фінальний свисток . 2-0 перемога львівських футболістів, що не може не радувати.

Фрагменти матчу і забиті голи Ви можете переглянути у наступному відео:

Карпати набирають 30 очок (5 місце) і зрівнюються із Донецьким Металургом (4 місце), який має у своєму доробку таку ж саму кількість очок

Наступну гру Карпати Львів проведуть у суботу 13 березня в 17.00 вони прийматимуть київський Арсенал.

У статті використано фото із офіційного сайту Львівських Карпат.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Gena Bukin 07.03.2010 пише:

    Ого! карпати виграли знову. Молодці!!!! На жаль не мав можливості подивитися матч, але з картинки бачу, що у Луганську сьогодні можна було брати санки. 🙂

  2. Архіваріус 07.03.2010 пише:

    Ти гори, моя зоре, зоре ясная.
    Цілий день, цілу ніч непогасная. 😀

  3. Narcus 07.03.2010 пише:

    Gena Bukin пише: Ого! карпати виграли знову. Молодці!!!! На жаль не мав можливості подивитися матч, але з картинки бачу, що у Луганську сьогодні можна було брати санки.

    Да можна було проводити олімпійські ігри 🙂

  4. з такою грою є всі шанси збутися мрії Димінського та справдитися його словам, що карпати вийдуть в Лігу Європи, а там дивись і може зможуть змагатися за лігу чемпіонів=) побачимо;)

  5. Архіваріус 09.03.2010 пише:

    Володимир пише: з такою грою є всі шанси збутися мрії Димінського та справдитися його словам, що карпати вийдуть в Лігу Європи, а там дивись і може зможуть змагатися за лігу чемпіонів=) побачимо;)

    Ладзю, про що ти гониш, Димінському по барабану чи вийдуть “Карпати” у Лігу Європи, він піклується хіба про те, щоб на цьому побільше бабла струганути. А патріотизм тут ні причому.
    До речі, Димінського колись вибирали до Верховної Ради і він сидів там як баран, навіть ніколи слова не промовив. 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*