Футбол. Чемпіонат України. Молодіжні склади: Карпати 5-1 Шахтар - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Молодіжні склади: Карпати 5-1 Шахтар

Карпатівська молодь розгромила однолітків із Донецька

Всі чекають матчу Наших Карпат із діючим володарем Кубка УЄФА, а тепер вже Ліги Європи Шахтарем. Та відбудеться він тільки завтра. Завтра про нього і поговоримо. Але, як казав один знайомий всі квитки вже розкуплені.

А сьогодні поговоримо про зовсім інше, але наближене до завтрашнього матчу. В середу 14 квітня Вашому автору довелося побувати на матчі молодіжних команд Карпат і Шахтаря, які традиційно грають за день до матчу основи.

Так як молодь Карпат лідирує, а донецька молодь йде на другому місці матч мав бути цікавим. По матчу нижче, скажу лише, що підсумок двобою доволі несподіваний.

Львівські однолітки каменя на камені не залишили від гостей з Донецька 5-1.

Сама гра проходила на стадіоні СКА. Стадіон хоч і у занедбаному стані та під матчі дубля підходить. Людей на цю гру зібралося доволі багато як такого рівня. Двобій повинен був показати чи в змозі молодь Карпат виграти молодіжну першість, а для цього потрібно було перемагати основного конкурента гірників.

Матч розпочався без розвідки. Вже на другій хвилині м’яч влучає у руку когось із захисників гостей. До м’яча підходить Ярослав Куцяба і чітко виконує вирок. Хіба могли гірники сподіватися, щ опісля цього епізоду гра буде проходити практично у одні ворота.

А це правда. Донеччани виглядали безпомічними. Яремченко (тренер гостей) робив заміни, щоб якось оживити своїх підопічних та вони цього дня були ніякі. Як сказав мій друг: «Випустили дітей покопати м’яч».

Також читайте:   Першого жовтня тренер «Львова» і його помічник здадуть повторні тести на коронавірус

Карпатівці ж продовжували гнути свою лінію.

Нічия була лише на тренуванні

15 хвилина – Юрій Фурта накручує на фланзі захисників, робить чудовий навіс у штрафну і ще один Юрій Габовда красивим ударом головою вколочує м’яч у сітку воріт.

24 хвилина – подача кутового і вже сам Юрій Фурта замикає передачу партнерів.

Перший тайм так і завершився з рахунком 3-0. Та вболівальники все рівно переживали за своїх улюбленців. Шахтар є Шахтар і після відпочинку міг вийти іншим.

Та нічого подібного. Почався другий тайм і та сама ситуація.

47 хвилина – удар Озарківа і рахунок зріс до 4-0.

54 хвилина – невтримний Габовда 5-0.

Тільки тоді карпатівці заспокоїлися. Пішли заміни. До слова тренер Карпат Толочко дав можливість зіграти багатьом футболістам. Навіть наприкінці гри вийшов резервний голкіпер Мисак.

Карпатівська молодь розгромила однолітків із Донецька

На що спромігся Шахтар так це на те, щоб забити гол престижу і то з сумнівного пенальті на 70 хвилині відзначився Голіков.

Гра так і завершилася із рахунком 5-1 на користь молоді Карпат.

Таким чином за 5-ть турів до завершення чемпіонату молодь Карпат збільшила свій відрив від сьогоднішніх суперників, що йдуть другими до 6 очок.

Що не кажіть приємно, коли Львів виграє чемпіонат у будь-яких змаганнях, навіть серед молодіжних складів.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Маестро 14.04.2010 пише:

    Карпатти харош ше би старші хоть вполовину того відбігали))

  2. DoktorRomario 14.04.2010 пише:

    На цьому матчі буде велика підтримка із сторони фанів і звичайно ж великий плюс те що все буде в нас у Львові. Я на днях проходив по Франка і побачив масу фанів які скуповували футбольну атрибутику і білети, а чоловік стояло мабудь хороша сотня)))) то вже можна уявити, що буде творитись на стадіоні, що правда і великий мінус в цьому є, це те що квитки 50 грн. коштують….
    Будем тримати кулаки і ГАЛАСУВАТИ ЗА КАРПАТИ!!!

  3. Narcus 15.04.2010 пише:

    Молодіжний склад скоро буде святкувати перемогу в прем’єр лізі серед дублів-вони в цьому році найсильніші!!! Так тримати 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*