Ховайся - Блог про Львів

Ховайся

Ховайся

І знову фільму, фільму. Хочеться якихось гострих відчуттів. А такі відчуття можуть викликати хіба жахи або якийсь трилер.

Подивившись, що зараз іде у кінотеатрах Наш вибір зупинився на фільмі Ховайся (Прячься).

Що це за такий фільм? Де його знімали, головні герої?

Прем’єра цього фільму у кінотеатрах України відбулася в четвер 15 квітня. Його показують на екранах у Кінопалаці Копернік і Кінопалаці імені Довженка.

Ховайся виробництво російського кінематографа. Сам жанр трилер звучить вже, бо такого жанру фільмів у Росії знімають мало.

Режисер фільму – Джонні О’Рейллі.

Продюсери: Сергій Сельянов, Влад Ряшин, Юлія Матяш

Сценарист: Олексій Колмогоров

Виконавчий продюсер: Андрій Анохін

Оператор: Олександр Симонов

Художники: Микита Чернов, Володимир Наместіков

І звичайно актори, як ж без них.

У ролях: Сергій Гармаш, Олексій Гуськов, Петро Логачов, Антон Шагін, Марина Александрова, Володимир Гусєв, Єгор Позенко, Сергій Юшкевич

Жанр – трилер.

Тривалість фільму – 92 хвилини.

Декілька цікавих фактів:

Фільм знімали в Криму. Навіть з назвою автори довго не могли визначитися. Спочатку мала бути «Хорошая погода», а потім змінили на Ховайся (Прячься), бо кліматичні умови при зйомках були жахливі: снігові заметілі, бурани, замети, штормові попередження … Та й температура повітря не радувала -12 º С. Часу переносити зноймки не було і знімали при таких умовах.

Також читайте:   Той, що біжить лабіринтом

Потім назву все ж змінили на кінцеву – Ховайся.

Сюжет фільму наступний:

На метеостанції, що знаходиться високо в горах, вже кілька днів ніхто не виходить на зв’язок. На місце приїжджають рятувальники і слідча бригада, які виявляють розчинені навстіж двері, несправну радіостанцію і повне безлюддя . Ні трупів, ні крові, ні слідів насильства.

На станції залишаються двоє слідчих, які починають поступово відтворювати картину того, що трапилося, і під підозру потрапляють всі без винятку: старший метеоролог, бездоганні працівники, але в умовах самотності й відірваності від цивілізації зациклилися на спорудженні із сірників Ейфелевої вежі, другий метеоролог, досвідчений, професіонал, за двадцять років роботи синоптиком схиблений на пошукамиснігової людини, їх 19-річний помічник, кухар і «уборщица» Ромаш, що отримав у дитинстві важку психологічну травму.

Фрагменти фільму Ховайся Ви можете подивитися у наступному відео:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 17.04.2010 пише:

    Нaфтaлiнoм пoпaxує, трeйлeр як зaвжди рoздутий щoб ствoрити врaжeння динaмiчнoстi i гoстрoсюжeтнoстi фiльму, якиx пo всiй видимoстi йoму явнo брaкує, xoчa, мoжe в мeнe вжe прoстo aлeргiя нa рoсiйськi фiльми)

  2. Архіваріус 18.04.2010 пише:

    Stakeholder пише: Нaфтaлiнoм пoпaxує, трeйлeр як зaвжди рoздутий щoб ствoрити врaжeння динaмiчнoстi i гoстрoсюжeтнoстi фiльму, якиx пo всiй видимoстi йoму явнo брaкує, xoчa, мoжe в мeнe вжe прoстo aлeргiя нa рoсiйськi фiльми)

    Нафталін добрий проти молі, якраз добрий проти російських фільмів. Від них деколи блювати хочеться. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*