Футбол. Чемпіонат світу. Італія 1:1 Парагвай (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат світу. Італія 1:1 Парагвай (відео)

Італія 1:1 Парагвай

Продовжується чемпіонат світу із футболу, який проходить на полях Південної Африки. З кожним днем стартують на змаганнях все більше і більше команд.

Сьогодні у боротьбу вступили діючі чемпіони світу італійці, які зустрічалися із збірною Парагваю.

Гра завершилася бойовою нічиєю 1-1.

Нарешті Вашому автору довелося переглянути матч світової першості і відразу ж мені пощастило. Я натрапив на гру чемпіонів світу. Всі мабуть пам’ятають, як 4 роки тому італійці у фіналі обіграли французів і той епізод із Зінедіном Зіданом. Таке не забувається.

Цього разу Матерацці у складі італійців не було, але багато гравців, які тоді виграли звання кращої команди світу були присутні.

Традиційно Італія починає важко. Завжди, коли дивлюся матчі за участю цієї збірної на початкових порах ця команда мучиться, а потім розігрується. Та і варто додати, що як не крути та в цієї збірної зміна поколінь. Це треба пережити.

На рахунок організації поєдинку, то як і на всіх поєдинках чути сильне гудіння, мені це нагадало гудіння бджіл у вулику. 🙂

А так все інше начебто добре. От здивувала погода у ПАР. Сьогодні падав дощ і стовпчик термометра показував +7. А всі кажуть там спека?

Також читайте:   Юніорська збірна України фінішувала восьмою на турнірі «Futsal Week U-19»

Гра розпочалася обережно, такою вона була і на протязі всієї гри. Команди не хотіли ризикувати. Мінімум ударів по воротах (5 у площину у італійців і 7 у парагвайців), але хоча б тішить те, що голи глядачі все ж побачили

Парагвай відкрив рахунок на 39 хвилині матчу: подача Торреса у штрафну «макаронників» і Алькарас чи то головою чи то потилицею переправив шкіряного у сітку.

Італія все- таки змогла відігратися.

63 хвилина – подача кутового, воротар південно-американців робить помилку, не влучивши по м’ячу (після помилки воротаря англійців – це ще терпимо), і Де Россі відновлює паритет.

Після цього епізоду команди пробували вирвати перемогу на свою користь, робили заміни та всі потуги команд натрапляли на захист.

У підсумку гра так і завершилася із рахунком 1-1.

Після 1-ого ігрового дня Італія і Парагвай набирають по 1 заліковому пункту і до завтрашнього дня очолюють турнірну таблицю.

Завтра зіграють їхні суперники, о 14 годині 30 хвилин зустрінуться між собою Нова Зеландія і Словаччина. Матч, який може принести перемогу будь-якій із команд.

Чемпіонат світу продовжується!!!! 🙂

У публікації використано фото з сайту wc2010.football.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Судячи з гри італійців, того року ми побачимо нового чемпіона…

  2. Gena Bukin 15.06.2010 пише:

    Я вболіваю за збірну Аргентини, мені Італія не імпонує

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*