Підсумки виступу ФК Львів у сезоні 2009/2010 років - Блог про Львів

Підсумки виступу ФК Львів у сезоні 2009/2010 років

Невиправдані сподівання

Закінчилися футбольні баталії і у першій лізі. Чемпіонат йде у відпустку слідом за прем’єр-лігою. Для когось він прошов на ура, а для когось не дуже.

Сьогодні попробуємо підвести підсумки.

Відбулися матчі останнього туру у першій лізі. Найбільше ж звичайно ж нас цікавила одна команда – футбольний клуб Львів, який боровся за одну із двох путівок для підвищення у класі.

У останньому 34-ому турі львів’яни гостювали у Севастополі, де грали із місцевою командою. Гра завершилася із рахунком 1-0 не на користь гостей зі Львова.

Єдиний гол у зустрічі на 79 хвилині провів гравець севастопольців Ківа.

Таким чином саме ця гра поставила крапку у сезоні 2009/2010 років. Оцінюючи виступ львів’ян можу сказати, що безперечно він був провальним. Чому? Завдання перед сезоном було прем’єр-ліга, а раз його не виконали значить …

Коли вже дізналися, що путівки у вищий дивізіон не завоювати, то вже поставили завдання хоча б бути третім та і його не вдалося виконати.

У підсумку футбольний клуб Львів посів підсумкове 4-те місце, лише двома очками поступившись алчевській Сталі.

Причини поганого виступу: їх можна називати багато, це і травми провідних гравців, часта зміна тренерів (ніколи до добра не приводить), а можливо винна трансферна політика. Це видніше керівництву команди.

Не знаю які завдання поставить керівництво перед футболістами у наступному сезоні та відомо одне, зміни будуть і можливо суттєві.

Також читайте:   Євро-2012 буде у Львові

Щодо інших команд, то перш за все варто сказати про тріумфаторів, а ними стали Волинь і Севастополь.

Перше місце зайняла команда із берегів Криму (76 очок), 2 місце за Волинню (74 очки).

Це означає, що у наступному сезоні ми побачимо ці команди у прем’єр-лізі. Особливо цікаво буде поспостерігати за командою із Луцька. Чи зможе вона так само як колись наробити шороху у вищому дивізіоні.

Розчарували останні команди такі як тернопільська Нива і Прикарпаття. До них можна ще віднести ФК Харків. Як бачимо у західному регіоні не усюди гладко із футболом. Скільки цікавлюсь футбол, завжди Прикарпаття внизу. То воно перестає існувати, то його рятують. Не знаю як так можна футбол грати.

А Фк Харків? Ця команда ще донедавна грала у прем’єр-лізі, а тепер її чекає друга ліга.

Особисто мені сподобалася гра Олександрії, доволі хороша команда, їй чуть-чуть забракло щоб втрутитися у боротьбу за «вишку.»

У наступному сезоні боротьба за путівки у «вишку» буде також гострою.

Понизилися у класі Закарпаття і Чорноморець. І по останнім повідомленням вони у першій лізі маринуватися довго не думають. Вони майже повністю зберегли свої склади.

Новий чемпіонат все покаже.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 13.06.2010 пише:

    Воробусе, ти що не здатний до аналізу? 4-те місце це не четверте ззаду. А до вищої ліги потрібно тяжко працювати. А ще потрібно виховувати своїх гравців, а не запрошувати всяку чорноту та шушеру, навіть з країн, так званой співдружності. Україна багата на таланти і на футбольні також. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*