Kaspersky 2011 - Блог про Львів

Kaspersky 2011

Kaspersky 2011

Не встиг закінчитися ще 2010 рік, а компанія Касперського вже встигла представити свої нові антивірусні програми: Kaspersky Internet Security 2011 та Kaspersky Antivirus 2011.

Зупинюсь детальніше на більш повному порівняно з Kaspersky Antivirus програмному комплексі Kaspersky Internet Security. В Kaspersky Internet Security 2011 з’явились наступні нововведення.

Новий Каспер-2011 містить вбудований модуль для моніторингу активності та аналізу діяльності програм в корпоративній мережі, який виявляє підозрілі об’єкти, робить їх порівняння з моделями поведінки шкідливих програм та локалізує зараження в разі потреби. Є також функція збереження історії активності програм, що допомагає отримувати цілісну картину інфікування локальної мережі і виявляти джерело розповсюдження шкідливого коду.

Kaspersky Internet Security 2011 також містить своєрідне “безпечне середовище” – ізольований робочий стіл, який призначений для запуску і тестування підозрілих програм без шкоди для комп’ютера і встановленої операційної системи. Нова програма дозволить робити перевірку, фільтрацію посилань і блокування відкриття небезпечних web-сайтів.

Як заявляє виробник, нова система інтелектуального моніторингу комп’ютерних пристроїв під час простою обладнання мінімізує вплив антивіруса на продуктивність комп’ютера за допомогою автоматичного запуску і припинення активності програми з урахуванням тих часових інтервалів, в яких користувач не перебуває за комп’ютером. Також підвищена швидкодія програми за рахунок можливості швидкісного відключення окремих компонентів програми з головного меню.

Інтерфейс програми Kaspersky Internet Security 2011

Вбудований модуль, призначений для безпечного перегляду web-сайтів, забезпечує конфіденційність секретних даних у мережі Інтернет. Kaspersky Internet Security 2011 попереджає викрадення, розголошення та несанкціоноване використання особистих відомостей при роботі з інтерактивними веб-ресурсами, де потрібно вводити паролі чи іншу особисту інформацію.

Також читайте:   А для чого ж Воробусу блог?

Для посилення захисту при роботі в Інтернеті додані нові модулі:

– веб-сервер-фільтр – включає модуль перевірки ссилок, вже відомий з 2010-ї версії програми, а також надає можливість блокувати доступ до небезпечних веб-сайтів, що дозволяє залишатися в межах безпечної зони Інтернету
– гео-фільтр – дозволяє вам вирішити або заборонити доступ до веб-сайтів на основі їх приналежності до визначених регіональних доменів (наприклад, якщо ви не хочете відвідувати російські сайти .ru або якісь інші)

Розширено функціональність Батьківського контролю: тепер можна контролювати доступ дітей до комп’ютера та Інтернету, запуск різних комп’ютерних програм, обмежувати перегляд веб-сторінок з небажаним вмістом і завантаження файлів з Інтернету, контролювати спілкування через Інтернет-пейджери (аську та Скайп), а також переглядати звіти про дії підконтрольного користувача. Також на превелику радість дітей, в Kaspersky Internet Security 2011 передбачено можливість контролю діяльності неповнолітніх членів сім’ї в соціальних мережах, наприклад, Вконтакті :shutmouth:

Програма Kaspersky Internet Security 2011 встановлюється так само просто, як і Каспер-2010 (детальніше про це читайте тут). Завантажити і випробувати новий антивірус можна поки лише з англомовного сайту компанії – Kaspersky.com. Ссилку на попередню версію 2010 можна знайти у розділі “Антивірусні програми” на нашому сайті. Також там є ссилки на багато інших антивірусних програм.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*